Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Nektek bavált az online ismerkedés?
Akármilyen oldalon is, bármilyen társkeresőn, vagy Facebookon, esetleg itt...
Én nő vagyok, és tettem egy próbát az egyik haverom képével. Nem akartam elhinni, hogy a férfiaknak tényleg ekkora szívás online ismerkedni. (Közösen próbáltuk ki a profilt, nem csak lenyúltam a képet.) Egy amúgy átlagos fiú, nem kimondottan szép fiú, de nem is csúnya. Viszont olyan srác, aki amúgy kedves, megértő, ha megismered abszolút jó partner, csak beszélgetni kell vele, adni neki esélyt. Hát, nagyon meg voltam lepve azon, amit tapasztaltam. A legcsúnyább lány is, aki szóba állt a profilunkkal, (a barátom tényleg elment volna valamelyik lánnyal randizni, ha lett volna rá érdemes), még a legelcseszettebb is, aki írni se tudott kb, ki volt hegyezve arra, hogy amúgy egyedül lakik-e a srác, autója van-e, stb? Aki meg szebb volt, az többnyire kb egy kölcsönös szia után, vagy egy "Hogy vagy?" után vissza se írt, vagy tök érdektelen volt. Pedig nem írtunk senkinek sem paraszt dolgokat, csak próbáltunk társalogni. Én nehezen tudom elképzelni, hogy a mai világban pasiként megérné online ismerkedni.
ja és nőknek még fizetni se kell érte,
bár én se fizettem, de le is korlátozott, egy csomó mindent, havi 7 levél, és amikor írtam egy lánynak, rögtön megadtam az email címem, így ő "ingyen" vissza tudott írni, nekem meg ugye várnom kellett, hogy írhassak, ez is elég nagy hátrány.
Eddig nem.
Én 1 hónapja regisztráltam pár társkeresőre.
A tapasztalataim:
Kb. 70% egyáltalán válaszra sem méltat. Nem hiszem, hogy a külsőmmel lenne a probléma, nem vagyok egy quasimodo.
Aki válaszol azoknak a nagy része meg tök passzív. Próbálok bármiről társalogni, rákérdezek dolgokra, ők meg pár szavas válaszokat adnak és nem érdeklődnek semmi iránt. Az ilyenekkel nem igazán tudok mit kezdeni, randiig sem jut el a dolog.
Olyan is van, aki egy darabig válaszolgat, aztán egyszer csak megunja és eltűnik.
Akkor vannak azok, akik felraknak egy 5 éves retusált képet, pedig azóta szültek 1-2 gyereket, amit persze eltitkolnak. Az ilyenek nem tudom miben reménykednek.
A maradéknak, akik normálisak (ez kb. 1-2 %) meg irreális igényei vannak.
(Az adatlapom normálisan kitöltöttem, egyéni bemutatkozót írtam, több normális képet feltöltöttem. )
Pár éve volt egy néhány hónapos kapcsolatom, vele egy online játékon keresztül ismerkedtem meg. Végül csak barátság maradt, de ennek főként a távolság volt az oka.
23/F
Nekem volt két hosszútávú kapcsolatom online ismerkedésből, de az tény, hogy ehhez óriási szerencse kell. Ha most egy ismeretlennek azt mondom, hogy igen volt 2 lány,akivel évekig együtt voltam és nem teszem hozzá, hogy előtte-teszem azt- 78-szor kamus,rosszindulatú,egótuningos nőkbe botlottam csak, akkor eléggé elferdítem a valóságot.
Szóval az online ismerkedést a helyén kell kezelni férfiként....nem szabad CSAK erre alapozni, ezt csak egy plusz opciónak kell felfogni, komolyság nélkül, különben rövidtávon csalódni fog az ember.
Nekem bejött, 2 feleség, 2 barátnő és jó pár randi, de melós volt kiismerni, hogy lehetek sikeres benne.
Tervezem, hogy könyvet írok róla :)
Peca ez egy tök jó ötlet! :)
Írd meg és szólj.
A tesóm nem csúnya, de nem is Adonisz, társkeresőn talált barátnőt. Ő elég sok lánnyal levelezett, sokakkal randizott is. Azt mondta elég sok a buta ember ott, de arról sose panaszkodott, hogy ne válaszolnának neki. Ő maga is elég válogatós, nem is annyira a külső, mint inkább az értelmi szint terén, szóval még az se volt, hogy bárki jó lenne neki. Akikkel nem tudott érdemben társalogni levélben, azokkal nem erőltette a randit, ha valakivel abszolút különbözött az érdeklődési köre, azokkal se. Mondjuk a tesóm se az a típus, aki ne bírná ki szex nélkül pár hónapig, sőt, egyéjszakás biztosan szóba se jöhet nála. Ha valakivel nincs egy hullámhosszon, azzal biztosan nem lép tovább "hátha lesz szex" alapon.
A barátnőjével külsőre is passzolnak, ha lehet ezt mondani, és egy értelmes, kedves, visszafogott lány. Azóta már össze is házasodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!