Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 korosztály lányok tesztek lépéseket ha szimpatikus egy pasas?
Én soha nem lépek a pasi felé. Majd ő összeszedi a tökeit ha akar vmit....
Kétszer beleestem ebbe a hibába. Azóta passzolom.
Első:
nagyon bejött a csávó, állandóan szemeztünk és flörtölt velem. Én őrülten bele voltam zúgva. vártam, vártam, nagyon sokat. A barátaim persze azt monsták hogy félénk, meg nem tud mit kezdeni velem, hisz olyan jó nő vagyok, akkor összeszedtem magam. Majd mikor, elé álltam ls megkérdeztem, hogy milyen tervei vannak velem a jövőben, konkrétan kinevetett, hogy miről beszélek, ő csak játszott és én vevő voltam rá és egyébként is van családja (de minden hétvégén ott volt) Na köszi...
Másik: 1,5 évig voltam együtt egy olyan alakkal, akinek mindent a sgge alá kellett tenni. Egy buszjegyet nem tudott venni magának mikor végül kitettem a szűrét. a kisujját nem kellett mozdítania kapcsolatért, értem, küzdeni meg végképp nem. olyan is volt a kapcsolat.
szóval fiúk, aki szeret hódytani, udvarolni, csak olyan jelentkezzen, mert már pasi számomra nem létezik :)
Érdekesek vagytok Ti lányok.
Kaptatok 1 max 2 pofont és máris totál elhatárolódtok attól hogy nyissatok egy férfi felé mert ti még egyszer ezt nem akarjátok átélni, majd az egészet rá fogjátok hogy csak a férfi dolga mint egy kibúvó a saját egó sérülések elkerülése végett. Mert hát ugye mindig az eshet pofára aki kezdeményez És nyit...és mennyivel jobb az ha nekünk (lányokra gondolok) csak kényelmesen annyi a dolgunk bólintsunk vagy sem. Akkor most Képzeljétek el lányok, hogy egy fiú hány pofont kap mikor próbál ismerkedni nyitni... hányszor le kell magáról rázni és ismét őszintén érdeklődni nyitni egy másik lány felé. Merthát legyen töke a pasinak (azt nem tudjatok esetlegesen előtte hányan küldték el) Megnéznélek benneteket ha nem 1 hanem már 10 20 ilyen elutasitast kapnatok milyen lelkesedése indulnátok a 21 nek akkor... érdekes téma ez ugye.
Ez most csak szigoruan a megismerkedésnek szólt.
Jaj nekem, egyem meg a kis szívedet, de egy csalódott frusztrált fiú vagy.
Tudod vannak nemi jellegek, szerepek, amik örökérvényűek. Hiába papolsz itt arról, hogy a nők is kezdeményeznek, de ez nem az ő feladatuk!!! Csak a mai világban már nagyon felborultak a nemi szerepek és nem jó irányba.
Ami nem öl meg, az megerősít. Ez van. Hímneműnek születtél. Viseld is érte a következményeket.
Én is viselem a menstruációs görcsöket havi szinten és majd később a gyerekszülest is.
De te csak egy nyávogó papucs vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!