Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél a náluk 1 vagy 2 fejjel magasabb pasik beszerzésének milyen gyakorlati előnye van a trófea gyűjtésen kívül?
Egy magas pasira fel lehet nézni, minden értelembe. A nőknél ez genetikailag kódolva van, hogy legyen egy férfi magas. Nekem alakulóba van egy kapcsolatom, én 200cm vagyok, a lány 165 cm. nem érzem a méret különbségeket. Tudod ha szeretik egymást...
Csókolózás, szex, 69, beszélgetés- minden megoldható, csak akarni kell. Ne a kifogásokat keresd ;)
30f
De itt tévedtek, mert alacsony nőként nem kell mit kompenzálni. Kis farkat, kövérséget, kopaszságot, szerencsétlen arcberendezést, bármilyen HÁTRÁNYT szokás kompenzálni. Az alacsonyság nőként nem hátrány. Nekem soha nem mondott senki csúnyát az alacsonyságom miatt, csak hogy aranyos, cuki, manó. Ezt nők és férfiak is. Ha mosolyogva megkérek egy nálam magasabb nőt vagy férfit a boltban, hogy segítsen leemelni valamit a polcról, szintén mosolyogva segítenek.
Nem szenvedek ettől, nem hátrány ez, nem kell kompenzálnom. Ha frusztrált lennék miatta, akkor kompenzálnék, de én szeretek pici lenni. Sőt, még kisebb is lennék pár centivel.
Egyszerűen azért mert vonzó számukra, tetszik nekik.
Emellett jellemzően jobban érzik magukat, ha valamennyivel magasabb a párjuk.
Ha viszont mondjuk minden áron 2 fejjel magasabb férfi kell nekik, akkor az már fétis, státusz szimbólum vagy kompenzálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!