Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél a náluk 1 vagy 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél a náluk 1 vagy 2 fejjel magasabb pasik beszerzésének milyen gyakorlati előnye van a trófea gyűjtésen kívül?

Figyelt kérdés
Mivel szerintem normálisan nem lehet csókolózni,de még beszélgetni sem.

2018. jún. 23. 12:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egy magas pasira fel lehet nézni, minden értelembe. A nőknél ez genetikailag kódolva van, hogy legyen egy férfi magas. Nekem alakulóba van egy kapcsolatom, én 200cm vagyok, a lány 165 cm. nem érzem a méret különbségeket. Tudod ha szeretik egymást...

Csókolózás, szex, 69, beszélgetés- minden megoldható, csak akarni kell. Ne a kifogásokat keresd ;)

30f

2018. jún. 23. 17:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami önértékelési szempont van ebben benne. "Legalább jó nagy a pasim" "Feltűnő, szembetűnő, így villoghatok vele" Meg szóval lehet, hogy az alacsonyabbakat nem is tekinti férfinak; ő pedig saját magát nem érezné mellette nőnek. Vagy nemtom; de szerintem ilyenek is közrejátszhatnak. Hogy önértékelési probléma, de egy ilyen szép, nagy pasi szóbaállt vele. Meg szóval valakinek a magásság az imponál; hogy nagyon szép, daliás termetű legény. Vagy lehet, hogy nem pl kimondottan magasat keresett; csak olyannal találta meg az összhangot, egy hozzáképest nagyon magasban találta meg azt a varázslatos személyiséget.
2018. jún. 23. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:
*Meg amúgy tényleg lehet a családvédelme is szempont
2018. jún. 23. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:
44%
Olyan kompenzáció ez ,mint mikor a férfi hatalmas kutyát vesz hogy mutassa mekkora nagymenő, meg vesz egy nagy 2tonnás telepjárót hogy kompenzálja kicsinységét. A nő a magas pasival kompenzálja magát. Titokban meg pokemonozna, szóval másik nők pasijaira uszítaná a saját hapsiját .Egyébként ezt sok nő játssza is mesteri szinten, hatalmas viszályokat szítva.
2018. jún. 23. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

De itt tévedtek, mert alacsony nőként nem kell mit kompenzálni. Kis farkat, kövérséget, kopaszságot, szerencsétlen arcberendezést, bármilyen HÁTRÁNYT szokás kompenzálni. Az alacsonyság nőként nem hátrány. Nekem soha nem mondott senki csúnyát az alacsonyságom miatt, csak hogy aranyos, cuki, manó. Ezt nők és férfiak is. Ha mosolyogva megkérek egy nálam magasabb nőt vagy férfit a boltban, hogy segítsen leemelni valamit a polcról, szintén mosolyogva segítenek.

Nem szenvedek ettől, nem hátrány ez, nem kell kompenzálnom. Ha frusztrált lennék miatta, akkor kompenzálnék, de én szeretek pici lenni. Sőt, még kisebb is lennék pár centivel.

2018. jún. 23. 18:55
 16/20 anonim ***** válasza:
#15,de kis védtelennek érezheti magát.
2018. jún. 23. 19:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem érzem magam védtelennek, egyszerűen tetszenek a magas pasik. Az, hogy nem érek el valamit, nem "védtelenség", hanem fizika. 😁
2018. jún. 23. 19:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Jó, az te vagy, de máshogy érezhetik magukat attól még mások
2018. jún. 23. 19:56
 19/20 anonim ***** válasza:
:)
2018. jún. 23. 19:56
 20/20 anonim ***** válasza:
55%

Egyszerűen azért mert vonzó számukra, tetszik nekik.

Emellett jellemzően jobban érzik magukat, ha valamennyivel magasabb a párjuk.

Ha viszont mondjuk minden áron 2 fejjel magasabb férfi kell nekik, akkor az már fétis, státusz szimbólum vagy kompenzálás.

2018. jún. 24. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!