Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha csak egy ebédet szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak egy ebédet szeretnék eltölteni a Trófea Grillben a XIV. Kerületiben egy esküvő után kb 40 fővel az lehetséges a 3499. -/ fő áron ha nem rendezvényként csak egy ebédként?

Figyelt kérdés

2014. jan. 28. 10:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem mivel 40 főnél már előre helyett is kell foglalni, vagy mi van ha csak 30 fő hely lesz.
2014. jan. 28. 10:51
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Hívd fel Őket és kérdezd meg. Tényleg nem értem miért kérdezed ezt meg itt, amikor van telefonszámuk ahol készséggel várják a kérdéseidet.
2014. jan. 28. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem 40 főnél nem lehet ezt simán ebédnek venni...
2014. jan. 28. 11:06
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Mi ugyan az Óbudai Trófeában voltunk egy ebéden 35-en. Simán asztalt foglaltunk és mehettünk. Rendszeresen tartanak ott banketteket, ők is csak az étkezést fizetik ki.

Asztalt kell foglalni, de azt akkor is ajánlott ha csak ketten mentek.

2014. jan. 28. 11:18
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

őszintén szólva nem hiszem. Hol érné meg? Aki ebédelni megy, ott van max 20 percet, 30 percet, pörögnek a vendégek.

Ti meg odamentek 40-en, ott ültek 2-3 órát, ami alatt ennek a többszöröse is ehetne...

2014. jan. 28. 11:19
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó te voltál már Trófeában? Nem láttam még, hogy valaki ott 20-30 percet lett volna csak.
2014. jan. 28. 11:24
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, csak előre kell helyet fogallni... Mi is ide szoktunk járni, már 2 főre is kell a foglalás, mert általában nincs hely csak úgy beesve
2014. jan. 28. 11:45
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem változtatnak az áron, ha esküvő utáni fogadást tartotok ott.

Viszont elég viccesen venné ki a helyzetet az, ha beállítanál menyasszonyi ruhában csak úgy ebédelni egyet. Plusz gondolom azért menyasszonyi tánc vagy valami ilyesmi lenne nem?!

Na most, engem mint szimplán ott ebédelő/vacsorázó veletek egy teremben (már ha van akkor férőhelyük egy teremben, hogy kb. 60-an is lehetnek), akkor igencsak zavarna, ha ott mulatnátok a fejem felett, miközben a családommal egy kellemes délutánt/estét szeretnék eltölteni.

De tudom, én egy igen mogorva és szemét ember vagyok :))

2014. jan. 28. 11:56
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
A mulatozás menyasszony tánc ha nem is zavarna, de furcsán érezném tőle magam, ha ott ülök én is a teremben. Viszont ha csak ebédeltek, beszélhettek, és látnálak a menyasszonyi ruhádban, én biztos még gratulálnék is nektek.
2014. jan. 28. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
úgy gondoltad, hogy csak úgy bevonultok 40-en? Tutira nem lesz hely. Ha meg előre lefoglaljátok, akkor tutira nem lehetséges ezen az áron.
2014. jan. 28. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!