Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy ebédet szeretnék eltölteni a Trófea Grillben a XIV. Kerületiben egy esküvő után kb 40 fővel az lehetséges a 3499. -/ fő áron ha nem rendezvényként csak egy ebédként?
Mi ugyan az Óbudai Trófeában voltunk egy ebéden 35-en. Simán asztalt foglaltunk és mehettünk. Rendszeresen tartanak ott banketteket, ők is csak az étkezést fizetik ki.
Asztalt kell foglalni, de azt akkor is ajánlott ha csak ketten mentek.
őszintén szólva nem hiszem. Hol érné meg? Aki ebédelni megy, ott van max 20 percet, 30 percet, pörögnek a vendégek.
Ti meg odamentek 40-en, ott ültek 2-3 órát, ami alatt ennek a többszöröse is ehetne...
Szerintem nem változtatnak az áron, ha esküvő utáni fogadást tartotok ott.
Viszont elég viccesen venné ki a helyzetet az, ha beállítanál menyasszonyi ruhában csak úgy ebédelni egyet. Plusz gondolom azért menyasszonyi tánc vagy valami ilyesmi lenne nem?!
Na most, engem mint szimplán ott ebédelő/vacsorázó veletek egy teremben (már ha van akkor férőhelyük egy teremben, hogy kb. 60-an is lehetnek), akkor igencsak zavarna, ha ott mulatnátok a fejem felett, miközben a családommal egy kellemes délutánt/estét szeretnék eltölteni.
De tudom, én egy igen mogorva és szemét ember vagyok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!