Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél a náluk 1 vagy 2 fejjel magasabb pasik beszerzésének milyen gyakorlati előnye van a trófea gyűjtésen kívül?
Az ösztöneik orgazmusa :)
Én egy jóval alacsonyabb lánnyal ismerkedek, 190 vs 158, és tényleg nehéz így csókolózni, de azért nerm vészes. Én próbálom "beszerezni", ő rajta csak látszott, hogy elviselne :)
Egy magas pasi arányosan nagyobb minden tekintetben. A helyes arca is karakteresebb, nagyobb a feje/arca, amit jobb érzés simogatni (főleg ha borostás az arca és dús haja van), nagyobb a mellkasa amin "pihizni" lehet este "romcsizás" közben, hosszabb a lába, amit szintén izgatóbb látni a kanapén feküdve, szélesebb is a válla, amit átkarolva szintén nedvesedést okoz és igen...
...péniszméretben is átlagban nagyobb. Talán utóbbi a legfontosabb szempont. Nem törvényszerű, de egy magas pasinak átlagban nagyobb a férfiassága (kivétel erősíti a szabályt). És mindannyian tudjuk, hogy a nők bolondulnak a nagy farokért, hiszen azzal jóval élvezetesebb a szex.
Lényegében ezekért a pillanatokért imádják a nők a magas pasikat:
170 centisen sz** érzés belegondolni, hogy nekem ilyenben sosem lesz részem, de sajnos el kell fogadni.
"Olyat még nem hallottam egy nőtől sem, hogy kifejezetten az alacsonyabb pasik jönnek be nekik"
Én se hallottam még olyat férfitől, hogy az jön be neki, ha a nőnek kisebb melle van mint neki. A férfiak azt várják, hogy a nőnek kicsivel vagy sokkal de nagyobb melle legyen, mint egy férfinak, ahogy a nők nagy része meg azt szeretné, ha a férfi kicsivel vagy sokkal magasabb legyen. Egyikre sincs logikus magyarázat, a nőknek a férfi nemi jellegek a vonzóak, amibe beletartozik a nagyobb testméret.
Amúgy ha egy nő "elkel" akkor egy férfi is, szóval ugyanannyi férfi és nő van párkapcsolatban. És nem csak magas férfiaknak van barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!