Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van magyar kifejezés a művelt trófea feleségre?
Figyelt kérdés
Ez egy új trend, amit George Clooney és a felesége ihlettek. Eszerint az új trend szerint, a trófeafeleség nemcsak fiatal és gyönyörű, de diplomás, értelmes, és sikeres karrierje volt AMÍG nem találkozott az idősebb/csúnyább, de náluk is sikeresebb FÉRFIVAL, akinek hatására feladta a karrierjét, és főállása 3-4 gyerekes anya lett.2018. febr. 1. 10:10
1/10 A kérdező kommentje:
*főállású
Ha nagyon karikatúrába akarok menni, akkor úgy öltözködik, mint egy First Lady.
2018. febr. 1. 10:11
2/10 anonim válasza:
Van abban némi ellentmondás, hogy 3-4 gyereket kell valakinek szülnie, tehát kellően fiatal, ami meg ellentmond a sikeres karriernek.
Tehát 23 évesen jöjjön ki az egyetemről, szerezzen gyakorlatot, és még maradjon a húszas éveiben is amikor még tud majd 3-4gyereket szülni.
Ez egy baromság amiről beszélsz.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor viszonylag fiatal, a férjéhez képest.
2018. febr. 1. 10:16
4/10 A kérdező kommentje:
23-25 évesen elvégzi az egyetemet, pár évig karriert épít, utána találkozik a 15-20 évvel idősebb férjével, akinek a hatására eldob mindent és 30 éves korától kb. negyven éves koráig csak babázik.
2018. febr. 1. 10:18
5/10 anonim válasza:
Találj ki rá egyet, és én megígérem, hogy azt fogom használni minden olyan esetre, mikor ilyet látok.
8/10 anonim válasza:
még a példa sem stimmel, mert George Clooney nem volt sikeresebb a feleségénél csak más területen voltak (hogy hasonlítod össze hogy valaki sikeresebb ügyvéd mint amilyen sikeres színész egy színész?), egyértelműen nem csúnyább, Amal pedig nem hagyta ott a munkáját, ikreket szült júniusban és szeptemberben már vissza is ment dolgozni.
9/10 anonim válasza:
Ja és Amal Clooney 40 éves, úgyhogy még csak nem is olyan fiatal, kb 15 év van köztük, annyi anyámék között is van, pedig egyik sem volt kiemelkedően gazdag amikor összejöttek
10/10 anonim válasza:
Én vagyok tájékozatlan, hogy úgy tudom Clooney felesége terhesen és a pár hónapos babái mellett is aktívan dolgozott/dolgozik?
Szóval lófszt adott fel, nem a karrierjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!