Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak akiknek barátnő kell, és nem egy trófea instagramra?
3. alkalommal szól arról az első találkozóm, hogy a férfi egész végig csak közös képeket akar csinálni rólunk, baromira szerencsétlen vagyok, vagy mostanában tényleg mindenki ilyen?
Hozzáteszem mind a három férfi 25 fölött volt.
Az utolsó volt a legborzasztóbb, kétszer is megkért valakit hogy csináljon rólunk képet, aztán selfibotozott, aztán amivel nagyon felidegesített hogy még állandóan ilyen közeli képeket is csinált.
Ha nem tudnám hogy börtönbe kerülök miatta akkor tuti megvertem volna.
Vagy velem van a hiba és ez a normális mostanában?
Ha együtt van az ember valakivel akkor is egymásról szóljanak a találkozások és ne arról hogy görcsösen próbáljuk az online imidzsünket polírozni.
Annyira szánalmas.
Az ok hogy ha már több hónapja együtt vagyunk cisnálunk pár közös képet, de ez szerintem borzasztó.
Miért nem másféle férfiakat keresel?
Nem gondolod, hogy talán rossz helyről merítesz, ha mindig rossz halat fogsz ki?
Tíz évvel idősebb vagyok, mint ezek a pasik, még instagrammom sincs, ezzel együtt azt kell mondanom, hogy te vagy a fő hibás, és nem a srácok.
A fiúk, akikről írsz olyanok amilyenek (leginkább nevetségesek, és éretlenek az élet koruktól függetlenül), viszont mindhármat TE választottad, TE nem vetted észre, hogy piperkőc insta-majmok, sőt valószínűleg még inponált is 1-2 dolog bennük ami ehhez kapcsolódik.
nem hibáztathattok emiatt, ha ilyen gyorsan leszűrnék dolgokat az emberekről akkor előítéletes lennék...
Az utolsó egy villamosmegállóban szólított le teljesen normális módon. Tetszett hogy ennyire magabiztos hogy ilyen helyen meg mer szólítani, ráadásul ügyesen is cisnálta, gondoltam adhatok neki egy esélkyt ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!