Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak akiknek barátnő kell, és nem egy trófea instagramra?
3. alkalommal szól arról az első találkozóm, hogy a férfi egész végig csak közös képeket akar csinálni rólunk, baromira szerencsétlen vagyok, vagy mostanában tényleg mindenki ilyen?
Hozzáteszem mind a három férfi 25 fölött volt.
Az utolsó volt a legborzasztóbb, kétszer is megkért valakit hogy csináljon rólunk képet, aztán selfibotozott, aztán amivel nagyon felidegesített hogy még állandóan ilyen közeli képeket is csinált.
Ha nem tudnám hogy börtönbe kerülök miatta akkor tuti megvertem volna.
Vagy velem van a hiba és ez a normális mostanában?
Egyedülálló férfiként olvasva az itteni hölgyek sztorijait azért arra gondolok, hogy mégiscsak ezek az instás pasik csináljak jól hiszen lassan mindenkivel randiztak 😀
Btw, rám is sértődött már meg nő, hogy nem raktam ki Fb-ra, hogy kapcsolatban. Egyszerűen szerintem a FB nem erre való
Szad van? Akkor hasznald kislany, ne cdak szopasra. Esetleg meg is mondhatnad, hogy nem szeretnel fotozkodni? Tadammm! Ilyen egyszeru ez.
33n
23-as vagyok
Itt első randiról van szó. Nincs még semmi közös élmény, csak egy találkozó. Az egyik fél lehet, nem is érzi jól magát, nem is tetszik neki a randipartnere, nem is akar folytatást, a másik fél meg már dobálná fel a képeket a netre, hadd lássák, h ő már megint becsajozott. Hányinger.
De hát néma gyereknek ki érti a szavát? Szólni kell, hogy nem szeretnék fotózkodni és kész.
Csak félig van igazad #26-os! Ugyanis nem csak a pasinál fontos, hogy lássák, megint becsajozott, hanem a kérdezőnél is.
Szerinted alapjában véve miért ilyen instahuszár, fiúkkal randizik? Mert pont az imponál neki, amin egyébként most ki van akadva.
A menő, divatos srác hívta randira, most persze jó lenne, ha vele szemben nem viselkedne úgy, mint egy igazi, egoista, csak a külsőségekre adó ember, de ugye közben meg nála is pont emiatt jön be. A kettő együtt nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!