Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak akiknek barátnő kell, és nem egy trófea instagramra?
3. alkalommal szól arról az első találkozóm, hogy a férfi egész végig csak közös képeket akar csinálni rólunk, baromira szerencsétlen vagyok, vagy mostanában tényleg mindenki ilyen?
Hozzáteszem mind a három férfi 25 fölött volt.
Az utolsó volt a legborzasztóbb, kétszer is megkért valakit hogy csináljon rólunk képet, aztán selfibotozott, aztán amivel nagyon felidegesített hogy még állandóan ilyen közeli képeket is csinált.
Ha nem tudnám hogy börtönbe kerülök miatta akkor tuti megvertem volna.
Vagy velem van a hiba és ez a normális mostanában?
Igazad van, ez nem normális szerintem sem.
Biztosan vannak, mármint egyik cimborám sem tolja tele a közösségi oldalt barátnős fotókkal.
Tipp: nem kerülsz börtönbe ám olyan könnyen, meg ha annyira kínos vagy rosszul esik, akkor nyugodtan ott is hagyhatod. Még csak ütni sem szükséges és megelőzted a további konfliktust.
Vannak még. Csak nem rájuk van kereslet. Gondolok itt a Myvipen, Facebookon szocializálódott huszas korosztályra.
Nem vagy aktív a Facebookon frappáns képekkel? Instagramod esetleg nincs is ahová még gátlástalanabb képeket tölhetnél fel magadról? Körülbelül nem is létezel...
Régen, ha nem járt valaki szórakozni akkor azért volt elveszett lény, mert mindenki más ott volt. Most ugyan ez van a neten.
Nincs Tindered? Régimódi vagy.
Ha nagynehezen valakit találsz a való életben ismerkedésre az esemény közben tizen húzzák jobbra a Tinderen és jön az értesítés, hogy matche van. Meg négyen füzik még messengeren.
Ez a világ meg kitermelt ilyen bohócokat akik már a randin is selfiznek. De még így is sokkal több randijuk és sokkal több nőjük lesz mint azoknak akik nem ezt csinálják.
Nőként örülök annak, hogy erről is van kérdés, sőt egyre komolyabbak, konkrétabbak a kérdések részünkről.
Kérdező, nincs veled gond, sajnos ez megy min. 15 éve.
Fogok majd valami pozitívat is válaszolni, egyelőre azt tudom írni, hogy sajnos az amcsi olcsó filmeket zabáló magyar 20-30-as fiatal Magyar férfiakba teljesen beleszivárog az amcsi bunkóság, ugyanakkor maximális trehányság arra, hogy ezen változtatni szándékozzanak (amikor már évek óta nincs komoly kapcsolatuk), inkább visszabújnak a kényelmes mamahotelbe, amivel csak annyi a gond, hogy pár hónap múlva anyuka elveit vallják, anyuka dönt 98%-ban egy-egy komolyabb nő sorsáról fiacskája magánéletében.
13-al teljesen egyetértek. Nőként pl. pár hónapon belül rengeteg olyan esetet tapasztaltam, amelyben huszas srácok szinte már a "szia" után kérik a fb-ot vagy egyéb profilt, tartalmat az ismerkedésnek abszolút trehányak adni, majd a fb és egyéb bunkó közösségi oldalak megcsinálják ezt helyettük, még a s.ggüket is kitörlik, s ugyanezt várják el a nőktől is kapcsolatban.
Nem használok tinder-t és egyéb bunkóságokat, de azért arra kíváncsi lennék, hogy egy ember hogyan lehet annyira átmosott fejű, hogy elhiszi: egy olcsó gépnek, soft-nak joga van ahhoz, hogy egy bunkó match-eléssel eldöntse emberek ízlését.
Én nem mondtam, hogy létezik még a Myvip, csak azt, hogy ez a fiatal rétek azon szocializálódott.
Már nem nagyon kérnek telefonszámot az emberek ismerkedés céljából. Elég a Facebook profil. Rögtön le is checkolják minden kattintását a másiknak, kis szerencsével még az exeit is meg lehet találni.
Namármost egy srácnak, ha szinte semmi nincs a Facebookján ebben a korban és megnézi a lány, nem biztos, hogy úgy áll hozzá mint a többi szuper pasihoz akikről száz kép van fent. Elveszett ember az aki nem villog a neten.
Amikor a párkeresés átkerült a virtuális világba akkor s5ar helyzetben van az akinek nincsenek képei és bejegyzései.
Egy fénykép album lényegében. Név alapján megtalálsz másokat és követheted az albumjukat.
Csajok előszeretettel használják, mert oda nem annyira érzik gáznak kitenni a fél mellüket mint a Facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!