Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan férfiak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, aki számára kifejezetten vonzó, ha egy nő csípős nyelvű, élcelődő, vagy minden pasi a megtestesült jóságot keresi?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok: csípős nyelvű, csipkelődő, karakán. Nem feltétlenül azért, mert bántani akarom a másikat, egyszerűen csak úgy érzem, hogy ha jön egy "magas labda", akkor azt le kell csapnom. A párom ezt egyszerűen nem tudja elfogadni, szerinte nekem 0-24 órában a megtestesült jóságnak kellene lennem, akinek soha egy rossz szava nincs a másikra, még viccből sem. Régen igyekeztem ennek eleget tenni, változni, ma már sokkal kevesebb dolgot mondok ki, mint korábban. Egy ideje azonban elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy mi van, ha a jellememnek ez a része nem is rossz, vagy negatív, egyszerűen csak egy olyan férfi mellett vagyok, aki valójában nem olyan nőt akar maga mellé, mint amilyen vagyok. Lehet, hogy van a világon egy olyan férfi, aki kifejezetten szeretné bennem, hogy oda-oda szólogatok, csípek, ha úgy adódik egy-egy beszélgetés során? Vagánynak tartaná, belevalónak, nem pedig bunkónak és flegmának? Vagy minden férfin egy kedves, jóságos lányra vágyik, aki a légynek sem tudna ártani? (egyébként a gyakorlatban én sem tudnék, csak szóban szeretek "keménykedni").

#csipkelődés #jellemvonás #karakán #élcelődő #csípős nyelvű
2018. jún. 20. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen típust még férfiban se szeretem,nem hogy nőben,aki állandóan vicceskedik vagyis más kárára élcelődik. Roppant idegesítő tud lenni az állandó beszólogatás. Előbb utóbb vagy elküldik a k anyjába ,vagy kap olyan pofont hogy a fal adja a másikat, aztán csodálkozik hogy miért.Remélem neked nem ez lesz a sorsod, ha emberedre találsz.
2018. jún. 20. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezzel a stilussal csak maga alatt vágja a fát az illető.
2018. jún. 20. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha kifejezetten nem is vonzó, de nincs vele probléma egyáltalán. Én is ezt szoktam csinálni, ha valakinek nem jön be nem folytatom, de ha megvan a partner hozzá jó móka szívni a másik vérét.

De igen, ehhez olyan ember kell aki veszi a lapot, különben a kapcsolat rovására megy.

2018. jún. 20. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!