Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan férfiak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, aki számára kifejezetten vonzó, ha egy nő csípős nyelvű, élcelődő, vagy minden pasi a megtestesült jóságot keresi?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok: csípős nyelvű, csipkelődő, karakán. Nem feltétlenül azért, mert bántani akarom a másikat, egyszerűen csak úgy érzem, hogy ha jön egy "magas labda", akkor azt le kell csapnom. A párom ezt egyszerűen nem tudja elfogadni, szerinte nekem 0-24 órában a megtestesült jóságnak kellene lennem, akinek soha egy rossz szava nincs a másikra, még viccből sem. Régen igyekeztem ennek eleget tenni, változni, ma már sokkal kevesebb dolgot mondok ki, mint korábban. Egy ideje azonban elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy mi van, ha a jellememnek ez a része nem is rossz, vagy negatív, egyszerűen csak egy olyan férfi mellett vagyok, aki valójában nem olyan nőt akar maga mellé, mint amilyen vagyok. Lehet, hogy van a világon egy olyan férfi, aki kifejezetten szeretné bennem, hogy oda-oda szólogatok, csípek, ha úgy adódik egy-egy beszélgetés során? Vagánynak tartaná, belevalónak, nem pedig bunkónak és flegmának? Vagy minden férfin egy kedves, jóságos lányra vágyik, aki a légynek sem tudna ártani? (egyébként a gyakorlatban én sem tudnék, csak szóban szeretek "keménykedni").

#csipkelődés #jellemvonás #karakán #élcelődő #csípős nyelvű
2018. jún. 20. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%

kollégáim ilyenek férfiban, nekik szerintem tetszene egy ilyen csaj

nekem nem az esetem

2018. jún. 20. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Eleg vekony a hatarvonal a csipos nyelv es a bunkosag/flegmasag kozott. Sokan hiszik, hogy nekik csipos a nyelvuk pedig csak gyokerek.

Egyebkent a ferfiak az okos noket is szeretik, akik nem tesznek fel olyan kerdeseket, hogy vajon minden ferfi olyan nore vagyik-e aki a legynek sem tud artani.

Plusz meg annyi, hogy ez a beszologatas egy ideig tud vicces is meg vonzo is lenni, de hosszu tavon nem mukodik, mert egy ido utan az embernek tele lesz a hocipoje azzal, hogy a masik allandoan bsztatja.

2018. jún. 20. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Hát a 66% leírta.

A legtöbb ilyen magát pörgős-karakánnak tartó ismerősöm elviselhetetlen, kötekedő személyiség, aki persze csak addig tartják viccesnek a csipkelődést, míg nem ők a célpontok.

Bár te szerintem nem vagy bunkó, ebből a pár sorból. :D

2018. jún. 20. 10:51
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Vannak igen ilyen férfiak akik pont az ilyen nőket kedvelik.

Én személy szerint a " megtestesült jóságot" keresem, szóval nekem ugyanúgy nem tettszene ez mint a barátodnak.

2018. jún. 20. 10:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező: Valóban lehet benne valami amit mondasz, hogy egyszerűen nem vagytok ilyen téren kompatibilisek. Nem vészes annyira, hogy ha ezt Te is kontrolláltan csinálod és nem bántod meg a párodat vele állandóan, illetve ha ezt lekommunikáljátok rendesen, akkor no problem.

Amúgy az a vicc, hogy én is hasonlóan szeretek csipkelődni, de nagyon finom/szofisztikált (inkább ráutalóan, tanító jelleggel) formában és tényleg ritkán. Baráti körben és már többször jött vissza pozitívan a dolog. :) Távol áll tőlem a bántás szándéka, mint olyan, csak néha szerves része tud lenni a helyzetkomikumnak. :))

2018. jún. 20. 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

A párom ebbe zúgott bele. Azóta is azt hallgatom tőle, hogy mennyire imádja, hogy kimondom a véleményem, nem utalgatok, nem játszom a jó kislányt, csípősek a poénjaim, talpraesett, szókimondó csaj vagyok. :3

Mindig mondta eleinte, mikor a barátai előtt visszafogtam magam, hogy legyek karakánabb nyugodtan, ne szégyellősködjek, csináljam úgy, mint mikor csak vele vagyok és tökre örültem neki, hogy nem kell segget nyalnom meg játszanom a sznob álszent hercegnőt.

Ja, vannak pasik, akik szeretik az ilyen "tüzes latina" mentalitású hangosabb, nagyszájúbb nőket. Káromkodni meg ordítva nevetni nem szoktam mondjuk, tehát nem produkálom magam kifejezetten, de jellemző rám, hogy ilyen határozott, nagyszájú fehérnép vagyok. :D

Hozzáteszem, a baráti köröm 80%-a srác, szóval ha akkora baj lenne, gondolom, nem maradnának mellettem ők sem. De azokat a p...csákat mi sem szeretjük, akik végigsikonyálják a körutat meg kötőszónak használják a g..cit meg előadják magukat mások előtt, hogy ők mekkora menők meg rajok, meg milyen vagányak. Azért érezni, mikor valaki kelleti magát és ezt megfelelésből csinálja, szóval szándékosan nem kell ilyenné válni, de ha valaki ilyen, az ne szégyellje. :)

2018. jún. 20. 11:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Egyébként kifejezetten távol áll tőlem a trágárság, "nagypofájúság" (már elnézést); számomra taszító férfiben is, nőben meg pláne! Csendesebb típus vagyok alapvetően, aki ritkán szólal meg, de akkor "odavág". Lehet ezért tűnik soknak a szarkazmusom, és ha többet járatnám a számat, ahhoz képest elenyészőnek tűnne a csipkelődésem, így meg olyan, mintha csak így tudnék kommunikálni (na jó, ez túlzás)?! Elgondolkodtató...
2018. jún. 20. 11:46
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Exem ilyen volt.. Egy ideig szórakoztató volt vele lenni, de hosszútávon nagyon fárasztó folyamatosan a "csipkelődèst" hallgatni. Bele lehet fáradni, persze van aki most azt mondja, hogy teljesen jó dolog, de 1 év mindennapi szurkálódás után már annyira nem is szórakoztató..Ès ezt tapasztalatból mondom. Ilyen emberek mellé egy nagyon alárendelt ember való, aki eltűri hosszútávon is a "csípős nyelvet".

Szóval a kérdésedre a válasz: Igen, mindenki a kedves lányokra vágyik :D most ki akar egy tahó fèrfiutánzattal lenni? :D nem vagy egyedi jelenség, ha elmegyek egy közmunka programra, ott találok hasonlóan vagány hölgyeket :D gondolom ez a hangnem megfelelő neked, hiszen szeretsz csipkelődni, szóval most én csíplek meg, remélem értetted a mögöttes tartalmat :)

2018. jún. 20. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát így nehéz, mert nagyon szűk mezsgyén mozog az, hogy ji vállalható, meg az aki nem. Én mindenesetre kedvelem a kicsit vagányabb, csipkelődő, humoros, érzelmekkel telitetted nőket. Nyilván nem a flegma l-bunkó stílust.
2018. jún. 20. 13:18
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Magyarán most akkor el akarod hagyni a barátodat mert nem tetszik neki hogy flegma vagy meg tapintatlan?
2018. jún. 20. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!