Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "kölyök képűség" szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "kölyök képűség" szerintetek is hátrány?

Figyelt kérdés
Én eddig semmi előnyét nem láttam/éreztem. Kb. 10 évet letagadhatok. :) 40F
2018. jún. 18. 20:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Párom is kölyökképű. :) Bár mi még fiatalok vagyunk (én 21, ő 23), nagyon örültem neki, mikor végre megborotválkozott. Szakállal sem volt gusztustalan, de nagyon utálom, hogy minden férfi annak reményében, hogy attól férfias lesz, növeszt magának akár pár szálat vagy egy kikopott fűcsomót az állára.

Álljatok le, ez nem férfias, ez undorító. És a kölyökképűség sem csúnya feltétlen.

2018. jún. 19. 18:52
 32/35 A kérdező kommentje:
Tudtok egy jó plasztikai sebészt, aki markáns arcot "faragna" nekem? :)
2018. jún. 19. 21:33
 33/35 anonim ***** válasza:
Koreában 10 évvel a plasztikai sebészet előtt járnak állítólag. :D
2018. jún. 19. 21:35
 34/35 anonim ***** válasza:

Jaj ne legyél már ilyen.

Jared Leto kölyökképű, Joseph Gordon-Levitt is, Dicaprio is és mindenkinek bejönnek.

Egyébként:

[link]

Nem tudom, hogy miért hiszik azt a férfiak, hogy ősember koponyájú palik jönnek be a nőknek.

2018. jún. 19. 22:06
 35/35 anonim ***** válasza:

# 34

A cikkben említett férfiak lennének feminimek? :D

2018. jún. 19. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!