Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "kölyök képűség" szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "kölyök képűség" szerintetek is hátrány?

Figyelt kérdés
Én eddig semmi előnyét nem láttam/éreztem. Kb. 10 évet letagadhatok. :) 40F
2018. jún. 18. 20:43
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

20-as:

Ha ez igaz, akkor ez már valami.

Köszönöm az értelmes válaszokat.

2018. jún. 18. 23:55
 22/35 anonim ***** válasza:

"Sok barátnőd volt, annyi, hogy meg se tudod számolni? :)"

Nem, de sok lehetett volna. 2 komoly, több éves kapcsolatom volt, szóval az az idő lényegében kiesett a csajozásból és nem is bánom. De, közben is próbálkoztak, aztán a 2. komoly után jött egy lazább időszak, amikor voltak lányok. Most ismét komoly van egy ideje.

2018. jún. 19. 00:19
 23/35 anonim ***** válasza:
Tényleg párhuzamot vonsz a kölyökképűséged és a sikertelen párkeresésed között?
2018. jún. 19. 06:07
 24/35 anonim ***** válasza:
Jóval fiatalabb vagyok, de számomra előny. Általában olyanok is tetszenek, a barátaim szoktak is vele viccelődni ha megismerek valakit, hogy "összeilletek: ő kinéz max 20-nak, te meg 17-nek"
2018. jún. 19. 07:47
 25/35 A kérdező kommentje:

23-as:

Mivel a nőknek legalább 90%-ban csak a külső számít, ezért igen.

2018. jún. 19. 08:06
 26/35 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mázlista vagy ha 30 nak néznek 40 évesen. Egy 30 éves simán kavarhat huszonévesekkel,tehát te 40 évesen elkaphatod a 20on éves csajokat is. És mivel elvileg érettebb vagy mint egy 20on éves ,simán tudod megvezetni és elkápráztatni is a 20on éveseket .A lényeg az egészben hogy sokkal nagyobb a merítés amíből válogathatsz. De ha 35 -40 éves nőt keresel ott is előny hogy nem vagy egy leharcolt 40 -es,mert sokan már addigra úgy néznek ki mint az öregapám
2018. jún. 19. 08:29
 27/35 A kérdező kommentje:

26-os:

Én nem ezt tapasztaltam, a 20-on éveseknek 99%-ban számít a külső. :) A 30-40-es korosztály pedig nem vesz férfi számba, mert bár szimpatikus vagyok (jól lehet velem beszélgetni) ,de senki se vonzódik hozzám. Szóval lehúzhatom a nagy fiatalságomat, max. egy fiatalos hulla lehetek még a boncasztalon. :D Engem meg inkább a saját korosztályom érdekelne.

2018. jún. 19. 08:36
 28/35 anonim ***** válasza:

Jah. Értem. Lol.

2018. jún. 19. 08:44
 29/35 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy ez jóképűséggel társul-e. Teszem azt, ha vkinek olyan szinten kölyökképű az arca 30-40 évesen, mint egy Shawn Mendesnek, az nem lesz hátrány. Ha ez alatt azt kell érteni, hogy inkább hasonlít egy 11 éves kisfiúhoz, és abból sem a helyesebb fajtához, az lehet hátrány... és az kb. mindenhol hátrány. Max. abban lehet előny, hogy rondácskább, butácskább 11-14 éves lányokat talán könnyebben felszed.
2018. jún. 19. 15:42
 30/35 anonim ***** válasza:

Ahogy nár mondték, ha nem átlag felettien helyes az a kölyökkép, akkor egyértelműen hátrány.

31 vagyok, a legtöbb, amit idegenek tippeltek a koromat illetően a 23 volt. Hangsúlyozom, a legtöbb. Általában alacsonyabb számok jönnek, 18-nak még éppen talán néznek, de volt, aki annyinak sem.

Korosztályom nem igazán vesz komolyan. Persze ha megszólalok akkor rájönnek, hogy nem tini vagyok, de idáig nagyon nehezen jutok el, hogy esélyem legyen tartalmasabb beszélgetésre.

Tinilányokra nem akarok időt vesztegetni, célkorosztályom 99%-a nem tekint férfinek, azzal az egy százalékkal pedig nagyon ritkán találkozom, és ha találkozom is, akkor sem mindig tetszik. Szerintem ez elég nagy hátrány.

2018. jún. 19. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!