Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "kölyök képűség" szerintetek is hátrány?
20-as:
Ha ez igaz, akkor ez már valami.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
"Sok barátnőd volt, annyi, hogy meg se tudod számolni? :)"
Nem, de sok lehetett volna. 2 komoly, több éves kapcsolatom volt, szóval az az idő lényegében kiesett a csajozásból és nem is bánom. De, közben is próbálkoztak, aztán a 2. komoly után jött egy lazább időszak, amikor voltak lányok. Most ismét komoly van egy ideje.
23-as:
Mivel a nőknek legalább 90%-ban csak a külső számít, ezért igen.
26-os:
Én nem ezt tapasztaltam, a 20-on éveseknek 99%-ban számít a külső. :) A 30-40-es korosztály pedig nem vesz férfi számba, mert bár szimpatikus vagyok (jól lehet velem beszélgetni) ,de senki se vonzódik hozzám. Szóval lehúzhatom a nagy fiatalságomat, max. egy fiatalos hulla lehetek még a boncasztalon. :D Engem meg inkább a saját korosztályom érdekelne.
Ahogy nár mondték, ha nem átlag felettien helyes az a kölyökkép, akkor egyértelműen hátrány.
31 vagyok, a legtöbb, amit idegenek tippeltek a koromat illetően a 23 volt. Hangsúlyozom, a legtöbb. Általában alacsonyabb számok jönnek, 18-nak még éppen talán néznek, de volt, aki annyinak sem.
Korosztályom nem igazán vesz komolyan. Persze ha megszólalok akkor rájönnek, hogy nem tini vagyok, de idáig nagyon nehezen jutok el, hogy esélyem legyen tartalmasabb beszélgetésre.
Tinilányokra nem akarok időt vesztegetni, célkorosztályom 99%-a nem tekint férfinek, azzal az egy százalékkal pedig nagyon ritkán találkozom, és ha találkozom is, akkor sem mindig tetszik. Szerintem ez elég nagy hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!