Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi csak maga alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi csak maga alatt vágja a fát akkor, ha egy nőnek a testére, bizonyos testrészeire irányuló bókot ereszt meg?

Figyelt kérdés

Pl. ha megdícsérem a lábait, a fenekét, a melleit vagy kompletten a testét, alakját. Arra lennék kíváncsi, hogy ezzel egyből elvágom magam, vagy lehet ezt úgy tálalni a kiszemelt nőnek, hogy bóknak vegye és örüljön neki? Ezt a nők automatikusan a szexéhséggel kapcsolják össze vagy megfelelő módon előadva imponálhatunk nekik ezzel?

Lányok, nők, hogy vagytok ezzel? Közelebb kerülhetek a vágyott hölgyhöz, ha ezekkel operálok, vagy egyre távolabb lököm tőle magam?

2018. jún. 16. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy velem van a baj, de én sem szerettem, amikor a volt barátom a hosszú combjaimat dicsérte, meg azt, hogy milyen magas vagyok - wtf???? Kellemetlen volt, úgy éreztem, mintha csak a külsőmet szeretné, noha nyilvánvalóan nem így volt. Ezerszer jobban szeretem, ha a belsőmet vagy a tudásomat dicsérik. Esetleg ha kiöltözöm és szépen kisminkelem magam, akkor jólesik, ha megdicsérik a külsőmet.

Ebben azonban minden nő más, van, aki napi szinten igényli, hogy dicsérjék a külsejét (nekik legszívesebben a kezükbe adnék egy varázstükröt, akitől mindennap megkérdezhetik, hogy "tükröm, tükröm, mondd meg nékem...")

Most biztos minden férfi összezavarodott... nem lehet ezeknek a nőknek megfelelni :-)

2018. jún. 16. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem ha a testi adottságaimat dícsérgetik mivel ebből az jön le, hogy nem érdekli milyen a személyiségem, hogyan látom a világot stb. magyarul nem akar igazán megismerni csak a testem kell neki és csak a szexre utazik. Az ilyeneket kerülöm szóval aki ilyen bókokkal jön az nálam azonnal elvágja magát. De ha annyira dícsérni akarod a testét akkor fogalmazd meg kulturáltan pl. Milyen jól neked ez a ruha vagy milyen csinos vagy ma valami ilyesmit. Ugyanaz a lényege, de mégse néz taplónak a lány.
2018. jún. 17. 08:31
 13/13 anonim ***** válasza:

"automatikusan a szexéhséggel kapcsolják össze " - mégis mivel lehetne összekapcsolni?

A pnáját azért rámenősen se említsd!

2018. jún. 17. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!