Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi csak maga alatt vágja a fát akkor, ha egy nőnek a testére, bizonyos testrészeire irányuló bókot ereszt meg?
Pl. ha megdícsérem a lábait, a fenekét, a melleit vagy kompletten a testét, alakját. Arra lennék kíváncsi, hogy ezzel egyből elvágom magam, vagy lehet ezt úgy tálalni a kiszemelt nőnek, hogy bóknak vegye és örüljön neki? Ezt a nők automatikusan a szexéhséggel kapcsolják össze vagy megfelelő módon előadva imponálhatunk nekik ezzel?
Lányok, nők, hogy vagytok ezzel? Közelebb kerülhetek a vágyott hölgyhöz, ha ezekkel operálok, vagy egyre távolabb lököm tőle magam?
Lehet, hogy velem van a baj, de én sem szerettem, amikor a volt barátom a hosszú combjaimat dicsérte, meg azt, hogy milyen magas vagyok - wtf???? Kellemetlen volt, úgy éreztem, mintha csak a külsőmet szeretné, noha nyilvánvalóan nem így volt. Ezerszer jobban szeretem, ha a belsőmet vagy a tudásomat dicsérik. Esetleg ha kiöltözöm és szépen kisminkelem magam, akkor jólesik, ha megdicsérik a külsőmet.
Ebben azonban minden nő más, van, aki napi szinten igényli, hogy dicsérjék a külsejét (nekik legszívesebben a kezükbe adnék egy varázstükröt, akitől mindennap megkérdezhetik, hogy "tükröm, tükröm, mondd meg nékem...")
Most biztos minden férfi összezavarodott... nem lehet ezeknek a nőknek megfelelni :-)
"automatikusan a szexéhséggel kapcsolják össze " - mégis mivel lehetne összekapcsolni?
A pnáját azért rámenősen se említsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!