Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít nőgyűlöletnek az, ha egy férfi bizonyos női elvárásokat irreálisnak tart?
Mert femnácik vagyunk. ;)
Nyeld le te!
16/L
Mert a saját tapasztalataik alapján általánosítanak, és minden nőre ráhúzzák... és aki azt állítja, hogy összejött egy alacsony/vékony/pénztelen/kevésbé jól kinéző férfival, az hazudik. Amúgy meg mindenkinek hadd legyen már olyan elvárása, amilyet akar! Ha nem talál megfelelő partnert, az az ő baja! Ha meg talál, akkor hadd lelje benne örömét!
Én azt nem értem ezekben a férfiakban, hogy ha én egy 180 centis férfi mellett érzem jól magam, akkor miért lenne jó, ha összejönnék egy alacsonnyal, és folyamatosan azt kellene éreznie, hogy valójában nem rá vágyom...
A zsidó kisgyerek odahaza megkérdezi az édesapját:
- Apa, minek nevezik azt amikor elvesszük az emberektől amijük van?
- Azt kisfiam, piacgazdaságnak nevezzük.
- És ha tiltakoznak ez ellen és vissza akarják kapni, azt minek nevezzük?
- Antiszemitizmusnak, kisfiam, antiszemitizmusnak.
Erről ennyit, ide egy pontot kérek.
"Nekem nem a nők égig érő elvárásaival van problémám, mert ez mindenkinek a saját gondja-baja, hanem azzal, hogy ezt akkor is letagadnák, ha egy felhúzott puskacsővel néznének farkasszemet."
Ha a nők leírják az elvárásaikat, amikben nem pontosan azok szerepelnek, amik szerinted a nők elvárásai, akkor egész egyszerűen kijelented, hogy hazudnak, tagadnak.
#4 Én alapvetően kibeaszottul unom az ezzel a kérdéskörrel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat, de emellett a 180 cm mellett nem tudok elmenni (úgy hogy 185 cm vagyok). Milyen sivár lelkületű lehet már az a csaj akiben egyáltalán megfogalmazódik olyan hogy...
Legyen legalább 180 cm, hogy fel tudjak venni magassarkút..
Megismétlem, itt nem az a bajom hogy mennyire irreális, vagy hogy milyen apróság, hanem maga a konkrét elvárás, amitől fogom a fejem. Mert az egy dolog hogy ne legyen kövér mert az nem egészséges, meg ne dohányozzon, meg legyen legalább egy főiskolai diplomája, de ez a magassarkús dolog, kb a...
Olyan barátnőt szeretnék, akinek C kosaras melltartója van 90-es mellbőséggel, mert a haveromnak pont leesett a platójárol egy raklapnyi C kosaras melltartó, és milyen jó lenne ha a barátnőmnek oda tudnám adni...
kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!