Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számít nőgyűlöletnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít nőgyűlöletnek az, ha egy férfi bizonyos női elvárásokat irreálisnak tart?

Figyelt kérdés
Fordítva dettó, az se férfigyűlölet, ha valaki olyan férfiak elvárásait bírálja, amikért cserébe nem kap hasonló mértékű "ellenszolgáltatást". Csupán azért kérdem, mert ebben a topicban rendszeresen megkapja boldog-boldogtalan, hogy mekkora egy nőgyűlölő, csakis azért, mert negatívan meri kommentálni azokat az elvárásokat, amiket a nők támasztanak felé.
2015. aug. 20. 16:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%

Mert femnácik vagyunk. ;)

Nyeld le te!

16/L

2015. aug. 20. 16:33
 2/17 anonim ***** válasza:
39%
mert ezzel hárítanak a "nőcskék" sose fogják be vallani ezt a dolgot! 1 példa engem azért utasítanak vissza mert alacsony vagyok és azt írják hogy bocsi de nekem olyan pasi kell aki magasabb nálam mert az meg tud védeni! meg az nem férfias aki alacsony .... ezentul meg én fogom azt mondani hogy akinek nincs cés cicije az nem "nő" ennyi erővel
2015. aug. 20. 16:36
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem a nők égig érő elvárásaival van problémám, mert ez mindenkinek a saját gondja-baja, hanem azzal, hogy ezt akkor is letagadnák, ha egy felhúzott puskacsővel néznének farkasszemet.
2015. aug. 20. 16:40
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Mert a saját tapasztalataik alapján általánosítanak, és minden nőre ráhúzzák... és aki azt állítja, hogy összejött egy alacsony/vékony/pénztelen/kevésbé jól kinéző férfival, az hazudik. Amúgy meg mindenkinek hadd legyen már olyan elvárása, amilyet akar! Ha nem talál megfelelő partnert, az az ő baja! Ha meg talál, akkor hadd lelje benne örömét!

Én azt nem értem ezekben a férfiakban, hogy ha én egy 180 centis férfi mellett érzem jól magam, akkor miért lenne jó, ha összejönnék egy alacsonnyal, és folyamatosan azt kellene éreznie, hogy valójában nem rá vágyom...

2015. aug. 20. 16:40
 5/17 anonim ***** válasza:
28%

A zsidó kisgyerek odahaza megkérdezi az édesapját:

- Apa, minek nevezik azt amikor elvesszük az emberektől amijük van?

- Azt kisfiam, piacgazdaságnak nevezzük.

- És ha tiltakoznak ez ellen és vissza akarják kapni, azt minek nevezzük?

- Antiszemitizmusnak, kisfiam, antiszemitizmusnak.

Erről ennyit, ide egy pontot kérek.

2015. aug. 20. 16:50
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

"Nekem nem a nők égig érő elvárásaival van problémám, mert ez mindenkinek a saját gondja-baja, hanem azzal, hogy ezt akkor is letagadnák, ha egy felhúzott puskacsővel néznének farkasszemet."

Ha a nők leírják az elvárásaikat, amikben nem pontosan azok szerepelnek, amik szerinted a nők elvárásai, akkor egész egyszerűen kijelented, hogy hazudnak, tagadnak.

2015. aug. 20. 16:58
 7/17 anonim ***** válasza:
36%

#4 Én alapvetően kibeaszottul unom az ezzel a kérdéskörrel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat, de emellett a 180 cm mellett nem tudok elmenni (úgy hogy 185 cm vagyok). Milyen sivár lelkületű lehet már az a csaj akiben egyáltalán megfogalmazódik olyan hogy...

Legyen legalább 180 cm, hogy fel tudjak venni magassarkút..

Megismétlem, itt nem az a bajom hogy mennyire irreális, vagy hogy milyen apróság, hanem maga a konkrét elvárás, amitől fogom a fejem. Mert az egy dolog hogy ne legyen kövér mert az nem egészséges, meg ne dohányozzon, meg legyen legalább egy főiskolai diplomája, de ez a magassarkús dolog, kb a...

Olyan barátnőt szeretnék, akinek C kosaras melltartója van 90-es mellbőséggel, mert a haveromnak pont leesett a platójárol egy raklapnyi C kosaras melltartó, és milyen jó lenne ha a barátnőmnek oda tudnám adni...

kategória.

2015. aug. 20. 17:00
 8/17 anonim ***** válasza:
12%
ez így van ma 17:00 a párkeresésben mindenkinek vannak elvárásai de ne ilyen baromság legyen már hogy legyen magasabb
2015. aug. 20. 17:04
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Az a legjobb, hogy már a kövér férfiak is vonzóbbak a nőknek mint az egészséges vékonyak. Nem hiába első számú halálozási ok a szívroham.
2015. aug. 20. 17:08
 10/17 anonim ***** válasza:
Én igazat adok a férfiaknak, hogy bizonyos nők többet akarnak kapni, mint amit adni. Nekem is tetszettek már meg olyan férfiak, akikről tudom, hogy nagy nőcsábászok, de kezdeni nem kezdtem volna velük, mert nem bízok meg az ilyen fiúkban. Viszont az ellen teljes mértékben tiltakozom, hogy ezt a sablont teljesen rámhúzzák és minden egyes életmozzanatomat kitalált elméletekkel bírálják. Például ha tönkremegy a kapcsolatom, akkor nem tűröm el, hogy bárki is itt bármilyen háttértudás nélkül azt mondja, hogy megérdemeltem, mert egy alfával voltam és az én hibám minden. Ez egyszerűen már röhejes, vicc kategória.
2015. aug. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!