Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számít nőgyűlöletnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít nőgyűlöletnek az, ha egy férfi bizonyos női elvárásokat irreálisnak tart?

Figyelt kérdés
Fordítva dettó, az se férfigyűlölet, ha valaki olyan férfiak elvárásait bírálja, amikért cserébe nem kap hasonló mértékű "ellenszolgáltatást". Csupán azért kérdem, mert ebben a topicban rendszeresen megkapja boldog-boldogtalan, hogy mekkora egy nőgyűlölő, csakis azért, mert negatívan meri kommentálni azokat az elvárásokat, amiket a nők támasztanak felé.
2015. aug. 20. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Én nőként egyet értek azzal a hozzászólóval aki szerint a 180 cm magasság irreális elvárás, hacsak a hölgy maga nem 180 cm. Lehet egy pasi totálisan vonzó akkor is ha alacsonyabb,akkor is ha magasabb. Nekem pl az alacsonyabbak jönnek be, de most mégis egy 180 cm magas pasival vagyok és néha zavar a magasságkülönbség. De ettől még imádom.

Mindegy. Szóval nem attól nőgyűlölő valaki, ha irreálisnak tartja az elvárásaimat, hanem attól, hogy

1. ha leírom mik az elvárásaim (pl intelligencia, humor, stílus stb) akkor lepontoz és hazugnak nevez.

2. ha leírom, hogy az anyagiak csak annyiban számítanak, hogy nem kívánom a másikat eltartani, akkor mindenféle nőket emleget akik bezzeg eltartatják magukat a pasijukkal. De könyörgöm, nekem ezekhez mi közöm van?

3. ha leírom, hogy a külső nem a legfontosabb, és nekem átlagos pasim van akivel elégedett vagyok, akkor azzal jönnek, hogy én nem tudom mi az az átlagos, biztos jó pasim van, csak tagadom.

4. ha leírom, hogy nem számít a magasság mert 165 centis pasiba voltam szerelmes tizen sok évig, lepontoznak. De miért?

5 ha leírom, hogy inkább maradok egyedül mint hogy egy rossz kapcsolatban éljek valakivel akihez nem vonzódok, akkor felületes liba vagyok ráadásul femináci és macskákkal fogok megöregedni.

6.ha leírom, hogy attól hogy valaki csúnya még nem törvényszerű hogy jó ember is, lepontoznak. Pedig ezzel nem azt állítottam hogy a csúnya férfiak mind rossz emberek, de ők már elve ezt látják bele. Mert egy nőnek csak rossz véleménye lehet a csúnya férfiakról

7. mert ha nem jönnek be nekem akkor felületes vagyok, tök mindegy nekik miért nem jönnek be, úgysem hiszik el, hogy első sorban a stílusukkal van a baj.

8. mert mindig így fogalmaznak: a nők többsége, a nők 90%a és itt jön egy sértő általánosítás. És tapasztalatra hivatkoznak! Mintha ismernék a nők többségét.

9. mert a többségük ugyanúgy nem kezdene ronda, kövér lánnyal, de nem vallják be.

7. és végezetül: az kevés, ha valaki jó ember. Én ha leülök valakivel beszélgetni, akkor azt szeretem, ha az tájékozott, intelligens, röpködnek a témák, vibrál a levegő. Nehéz ilyet találni de azért már sikerült egyszer kétszer. Volt amelyiknek kellettem ezek közül, volt amelyiknek nem. De az ő szemükben ez csak válogatás mert agyilag meg sem közelítik ezt a szintet.

És mielőtt ti is általánosítással vádoltok: én nem a férfiakról vagy a férfiak többségéről beszélek. Nem! Én csak azokról beszélek, akik szerencsére nem a többség, akik szerintem nőgyűlölők.

2015. aug. 20. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az, hogy vannak olyan emberek akik többet akarnak kapni, mint amennyit adnak, NEM nemfüggő. Férfiban és nőben is ugyanígy találunk millió példát.

De nem értem miért kell kiakadni olyan dolgokon, hogy Jóskának csak a filigrán nagy mellű szőke macák jönnek be, a többit nőt észre sem veszi...a Marisnak meg csak a magas, jóvágású legények, a többit észre sem veszi. Ez miért baj? Főleg, miért baj az, ha ezt még meg is merik mondani??? Minden ember más. Mindenki mást szeret. Mindenkinek más tetszik. Mindenki mást vár el egy kapcsolatban. Miért kell emiatt hisztizni, nyávogni vagy gyűlölködőbe átmenni? Az, hogy az alacsony Pistike nem jön be Julcsikának, na bumm. Van ilyen. Majd bejön másnak. Nem kell emiatt a falnak menni, nem?

2015. aug. 20. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem jön be másnak, ne adj isten akinek bejön, az neki nem. Elvégre neki sem tetszhet mindenki, nem?

A "nyávogás" oka itt annak a halmaznak a roppant kicsi mérete, amiből egy nem ideál fiú válogathat. Az ideál pedig izmos, jóképű, magas. Lehet valakinek nem ez, vannak jó páran, de aki nem izmos, nem jóképű az csak ebből a szűk halmazból találhatna valaki.

Ha összefut vele egyáltalán az életben, ha neki is tetszik, ha ki tudnak jönni egymással stb. stb.

2015. aug. 20. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
6%
FEMINÁCI INVÁZIÓÓÓÓ...1..2..3..START!
2015. aug. 20. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

A 180 centit példának írtam, mert előtte a szokásos "alacsony vagyok, ezért nem lehet csajom" nyavalygást olvastam. Egyébként ismerek olyan nőt, aki 190 centi magas, és neki például fontos, hogy a párja magasabb legyen nála. Nyilván ezzel kizárja a férfiak 99%-át, de ha neki fontos, hát fontos...

Megjegyzem, én is jobban örülök, hogy 12 centivel magasabb nálam a barátom. Nem azért, mert magassarkút akarok felvenni (nem hordok magassarkút), hanem mert fizikailag izgatónak tartom, hogy felnézek rá, hogy amikor megölelem, a mellkasára tudom hajtani a fejem, hogy pipiskednem kell kicsit, hogy megcsókoljam. De volt már velem egymagas, sőt, alacsonyabb pasim is, szóval nem elvárás, egyszerűen csak jobb érzés. Nem a magassága miatt jöttem össze vele.

2015. aug. 20. 23:09
 16/17 anonim ***** válasza:
95%

13-as!

De ez a kicsi halmaz nagyon-nagyon sok emberre igaz. Igaz a kövérekre, igaz a túl soványakra, igaz a lapátfülűekre, igaz fogasokra stbstb. Általánosságban mégsem hallani annyi panaszkodást az emberektől, mert nem találnak olyan párt, aki szóba áll velük és nekik is bejön, mint amennyi itt ezen az oldalon van a pasik részéről. Szerintem nagyon kevés az olyan ember, aki elégedett lenne a külsejével, és kevés az olyan is, aki valóban tökéletesen lenne. Talán nincs is ilyen. Mindenki elkezdhetne sírni, hogy hiába, hogy pl. karcsú szőke cica vagyok, de nem néz rám a Gyuri, aki 190 centi és kajakozik,mert neki meg a barna hajú telt lányok jönnek csak be. Ez az egész hiszti semmire sem jó. Nem old meg semmit. Próbálkozni kell és előbb utóbb siker lesz. Bár nekem az az érzésem,hogy annál az embernél (mindegy nő vagy férfi az illető) aki nem túl előnyös külsejű, de próbálkozik és mégsem jön össze soha semmi....nem csak a külső a probléma... Valami más is van ott. Pl. megkeseredett, ellenséges, butuska, hisztis, követelőző stbstb. Annyi rusnya pasas szaladgál csinos barátnővel, feleséggel. És mégcsak nem is mindnek vastag a pénztárcája, szóval erre sem lehet ráfogni. Valami plusz, valami érdekes és vonzó lehet bennük, ami képes kompenzálni a külsőségeket. Pl. iszonyat jó a humoruk...kedvesek, figyelnek a nőkre..udvariasak, lovagiasak...intelligensek stbstb.

2015. aug. 21. 07:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Mivel nem pontosítottál, így tévedhetsz is, de igazad is lehet. Kinek mi a jogos elvárás.
2015. szept. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!