Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 99% soha nem fogja nyíltan elmondani, hogy kedvelnek egy bizonyos személyt, nem?
én eddig 2 alkalommal mondtam el, lány vagyok, beégés volt
megfogadtam, soha többet
utálom ezeket a játszmázásokat.
én nem egy húsdarab vagyok, amit le kell vadászni, nem akarok érzelmeket eltitkolni, és korábban azt gondoltam, lány létemre is megmondhatom őszintén, h. mit érzek.
hát, nem
értem 3-as
Szóval 2szer próbálkoztál, beégtél, megalázó volt, szóval innentől már térjünk vissza a hagyományos férfi-női feladatmegosztásra, de csak itt, és az ilyen piszkos/kockázatos melót meghagynád a férfiaknak, ők nyugodtan sérüljenek.
Ugye jól összefoglaltam?
Nyíltan a férfiak sem szokták
de amúgy a nők elmondják, csak nem beszéddel, hanem testbeszédben, hanglejtésben. Ezeket a jeleket fel kell ismerni.
Mondtam már el többször is, egyik sem jött össze, illetve az egyik sráccal egy szex.
Csajok, bármit is hallotok vagy olvastok, soha ne tegyétek! És ezt jó szándékból mondom. Ismerősi körből is hallottam már ilyen eseteket. A srácok még ha örülnek is neki, soha nem vesznek komolyan egy olyan nőt, aki kb. odaveti magát nekik. Feminizmus ide vagy oda, ez a dolog még mindig nem változott, hogy a férfinak kell hódítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!