Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteges, ha odavagyok bizonyos sztarokert?
Valamiért ezt a tnis rajongást nem nőttem ki, bár nem is akarom. Van pár híresség, nem csak pasik, nők is,akiket imádok, nézek veluk interjúkat, követem az életüket, az új képeiket, és ez boldoggá tesz. Ez baj?
20/N
A média jól ki fog használni amíg élsz. Vegyed csak a klikket meg a többi szennylapot... Olvasd az "értelmes" cikkeket, hogy "Gáspár Győző fingott ebédután!!!" "bréking: Lakzi Lajcsi ráült a trombitájára!!!"
Bár a legtöbb proli is ezt csinálja csak kicsiben.
Ha egyedül vagy akkor nem, viszont párkapcsolatban szerintem meg kéne próbálnod visszaszorítani, tudd ki a fontosabb. Az én barátnőm is rajong pár ilyen emberért, de azt nem igazán csipázom amikor előttem dicséri őket amikor megkérdezem, hogy kit szeret még akkor meg csöndben van, az ilyen nagyon rosszul tud esni nekünk.
23f
"nézek veluk interjúkat, követem az életüket, az új képeiket,"
Kö-höm. Ezt a gagyi bulvármagazinok juttatják el a pajeszod alá.
A bulvárszenny modern fajtái. Az ottani "zseniális" bejegyzések olyanok mint régen a klikk meg a többi szar. Csak ez most "új köntösben" támad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!