Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteges, ha odavagyok bizonyos sztarokert?
Figyelt kérdés
Valamiért ezt a tnis rajongást nem nőttem ki, bár nem is akarom. Van pár híresség, nem csak pasik, nők is,akiket imádok, nézek veluk interjúkat, követem az életüket, az új képeiket, és ez boldoggá tesz. Ez baj?
20/N
2016. márc. 4. 22:47
21/24 anonim válasza:
Hát, van aki meg sportolókért rajong...
22/24 anonim válasza:
én megmondom őszintén, hogy sztárok és előadóművészet nélkül iszonyú unalmas volna az élet, állandóan otthon az ember saját unalmas lakásába kellene jétszani sztárt, valami iszonyú köpcös és nagyképűt, vagy valami nyámnyilát, aki állandóam elvárja, hogy ajnározzák, vagy olyat, aki csak a munkájának él és az előadóművészetnek, marha rossz volna, ha az ember nem hallhatna zenét, otthon kellene a saját urát, vagy nejét hallgatnia, néznie, ahogy játszik, iszonmyú hamar meg lehetne unni, sneki más nem tudná milyen marha tehetséges, csak a gyerekek, meg a hites másik fél és minden, ahobvá mennek üres volna és hulalszagú, belegondoltál? szóval szerintem a sztárok nagyon nehéz emberek, de azért kicsit időnként olyan jó látni, hogy van bennük élet, időnként az ember elfelejti, mennyire örül egy aktatkukac, ha kiég egy sztár és végre nem csillognak a szemei, gondolj csak bele, mert iszonyúan idegesíti, hogy a sztár az azért van a színpadon, mert jó előadóművész, néztél már meg olyan filmet, ahol ugyanolyan emberek jétszottak, mint a hétköznapokban, vagy olyanok szinkronizáltak? nem, vagy talán igen, iszonyú unalmas, de előfordulhat viszont, ha mindneki olyan teatralitással élne otthon, ahogy a sztárok előadják magukat a színpadon, hát eleőrülnének, nem ugyanaz, ezért nehéz nekik, mert meg kell őrizniük a saját, civil arcukat, ami iszonyú nehéz, miért irigyelnénk tőlük, hogy rajonganak páran, gondoltál már rá, hogy milyen lehet egy embernek egyedül képviselnie gy egész stáb munkáját, rajta áll vagy bukik minden, ha szar, akkor az egész szar, milyen lehet igazi emberi kapolatokat építeni egy sztárnak, nem érdekből és így tovább, szóval szerintem ennyi betegesség mindenkinek járna
23/24 anonim válasza:
a sztárok arra vannak, hogy az ember ne felejtse el időnként, hogy nem egy gép, hanem egy hús-vér ember, szüksége van a kikapcsolódásra, a töltődésre
24/24 anonim válasza:
az aktakukacot nem gondoltam teljesen komolyan, bár időnként bizonyos emberek iszonyúan átdobják ilyenkor, húha a felelősséget, ha mond valamit a sztárokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!