Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteges, ha odavagyok bizonyos sztarokert?
Valamiért ezt a tnis rajongást nem nőttem ki, bár nem is akarom. Van pár híresség, nem csak pasik, nők is,akiket imádok, nézek veluk interjúkat, követem az életüket, az új képeiket, és ez boldoggá tesz. Ez baj?
20/N
Én is rajongok pár hírességért,de nem követem a mindennapjaikat,vagy az új képeiket sem.
De szerintem nem baj,most még talán ez tesz boldoggá,ha majd párkapcsolatban leszel,akkor meg a barátod fog.
"Már nem azért, de kevesen tudnak nagyon jól énekelni, táncolni, játszani több hangszeren, zenét szerezni, fejben tartani egy halom dalszöveget, stb. Nem olyan könnyű ez."
Én is tudok fejből vagy 50 Tankcsapda dalszöveget, meg még vagy 150-et különböző magyar és külföldi előadóktól, és még vagy 50-100 népdalt is. Írtam saját dalszöveget is. Hangszeren is tudok játszani, többön is, sőt, zenét is szereztem már. Akkor most már értem is rajongani fogsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!