Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beteges, ha odavagyok bizonyos sztarokert?

Figyelt kérdés

Valamiért ezt a tnis rajongást nem nőttem ki, bár nem is akarom. Van pár híresség, nem csak pasik, nők is,akiket imádok, nézek veluk interjúkat, követem az életüket, az új képeiket, és ez boldoggá tesz. Ez baj?

20/N

2016. márc. 4. 22:47
1 2 3
 11/24 ~OnLány~ ***** válasza:

Én is rajongok pár hírességért,de nem követem a mindennapjaikat,vagy az új képeiket sem.

De szerintem nem baj,most még talán ez tesz boldoggá,ha majd párkapcsolatban leszel,akkor meg a barátod fog.

2016. márc. 4. 23:08
 12/24 anonim ***** válasza:
#10 Ugyan ezt te sem gondolod komolyan ? ;)
2016. márc. 4. 23:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Te ezt szereted... Már rég rossz, ha érdekel más véleménye. 22/F
2016. márc. 4. 23:15
 14/24 anonim ***** válasza:
De bizony nagyon könnyű, amit csinálnak. A dalszövegeket és a zenét pedig a 99 százalékuk nem írja, csak előadja, amit elétesznek. Ha annyira odavagy a kreatív, tehetséges zenészekért, hallgass Mozartot, Chopint, vagy legalább E.S Posthomust. Jó, kiegyezek a rock zenészekben is. Egy System of a Down dal többet ér, mint ezer Lady Gaga szám.
2016. márc. 4. 23:20
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretem Lady Gagat, de a Killerst vagy Passengert pl nagyon. Ők maguk írnak mindent.
2016. márc. 4. 23:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem írtad, kikért rajongsz. Találomra megneveztem PÉLDÁNAK egy nagyon felkapott sztárt, akiért arányaiban sokan odavannak. Ennyi. Hiszed vagy sem, tényleg nem sértegetni akarlak, csak eleve te tettél fel egy publikus kérdést, amire én válaszolok. Furcsa, hogy imádod őket. nem is ismered személyesen ezeket az embereket. Lehet őket kedvelni vagy tisztelni a munkásságukat, de a rajongás tényleg érthetetlen. Egy picit sajnállak is, mert gondolom, benned él az irántuk való sóvárgás, a vágy, hogy találkozhass velük.
2016. márc. 5. 00:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátom, aki állandóan csak sztárokkal hajlandó kommunikálni, mert olyan közegbe született, totál leszarja a barátait, soha fel nem keresné őket, csak hébe-hóba, holott a barátai szerintem marha jó fejek, de mindegy, állandóan hívják, az összes telefont lecsapkodja, hogy ő most a havassal, meg a boncz gézával meg ilyenekkel beszél, ne haragudjak, jaja, az most iszonyúan üvölt, szaladnia kell, mert meg kell oldania gyorsan a konfliktus, mert nélküle kialszik az izzócső a tévében, közben egy szaros kávét nem lehet meginni vele, állandóan a sztárokat hívja, azok meg szarnak a fejére, mindig a playboy szerkesztőjével letyefetyézik, közben a haverjai alig várják, hogy végre három mondtaot válthassanak vele, az egyik oldalon azért, hogy őket is megismertesse, a másik oldalon azért, hogy valódi kapcsolatai legyenek, de az meg szarik rájuk, iszonyú, iszonyú beteges, pedig neki ez a munkája
2016. márc. 5. 00:39
 18/24 anonim ***** válasza:
a boncz géza már meghalt
2016. márc. 5. 00:40
 19/24 anonim ***** válasza:

"Már nem azért, de kevesen tudnak nagyon jól énekelni, táncolni, játszani több hangszeren, zenét szerezni, fejben tartani egy halom dalszöveget, stb. Nem olyan könnyű ez."

Én is tudok fejből vagy 50 Tankcsapda dalszöveget, meg még vagy 150-et különböző magyar és külföldi előadóktól, és még vagy 50-100 népdalt is. Írtam saját dalszöveget is. Hangszeren is tudok játszani, többön is, sőt, zenét is szereztem már. Akkor most már értem is rajongani fogsz? :)

2016. márc. 6. 09:35
 20/24 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem ez meglehetősen beteges dolog, feltéve hogy nem vagy még a tinikorban...Azoknál még elmegy az ilyesmi, nade felnőtt embereknél? Aki még felnőtt korában is rajong "sztárokért",meg gyűjti a fotóikat, esténként róluk álmodik, meg stb,stb, annál szerintem meglehetősen erős személyiségzavarok, mentálisan gyenge állapotok állnak fenn minden esetben...És nagyon nemis tudom, hogy ezen miképpen is lehet segíteni...
2016. márc. 6. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!