Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos kor felett már nem a külsö számít?
Nem vagyok még nyanyakorban, 21 vagyok. Viszont mostanában kezdek egyre egyszerübb lenni.
Nem vagyok mindenáron a magam és a mások külsejével elfoglalva, beláttam, hogy átlagos vagyok, mind külsöre, mind emberileg, és ha megszakadok se leszek különleges.
Szóval, igyekszem àpolt lenni, az alakomnak megfelelöen öltözni, de nem halmozok fel ipari mennyiségü ruhàt, kozmetikumot, hogy ettöl majd különleges leszek, inkább igyekszek müveltebb, olvasottabb lenni.
Ugyanez az elvàràsom a másik fél iránt. Amikor épp nincs párom, akkor is a szintemen keresgélek.
Ez a korral jár?
Valaki lejjebb tud adni az igényeiből, mások nem képesek rá. Ahogy idősödnek az emberek néha belátják, hogy valamin változtatni kell, mások konokul ragaszkodnak az elvárásaikhoz.
Ez van, meg kell szokni.
És működik a dolog?
Lehet,hogy ez tényleg a korral jár,de 21 évesen szokott bekövetkezni,ettől azonban még előnyödre is válhat.
"nem is néz ki jól a nők elvárásai szerint..." - a NŐKnek nem ugyanaz az elvárásuk, de úgy látom, akárhányszor írjuk le, egyesek úgy gondolják, minden nő ugyanúgy gondolkodik.
No nem baj, azért leírom, hogy engem soha nem az érdekelt, hogy egy pasi általában a magazinok szerint vagy a barátnőim, illetve nőnemű családtagjaim szerint jól néz-e ki, mivel az aktuális divatirányzatok hidegen hagynak, az ismerőseimmel, családtagjaimmal pedig eltérő az ízlésünk. Ahányan vagyunk, annyi féle. Akit én páromnak választok, elfogadok, nekem kell, hogy megfeleljen, mert hosszú távon valószínűleg én fogok vele együtt élni, nem a többi ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!