Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi csak maga alatt vágja a fát akkor, ha egy nőnek a testére, bizonyos testrészeire irányuló bókot ereszt meg?
Pl. ha megdícsérem a lábait, a fenekét, a melleit vagy kompletten a testét, alakját. Arra lennék kíváncsi, hogy ezzel egyből elvágom magam, vagy lehet ezt úgy tálalni a kiszemelt nőnek, hogy bóknak vegye és örüljön neki? Ezt a nők automatikusan a szexéhséggel kapcsolják össze vagy megfelelő módon előadva imponálhatunk nekik ezzel?
Lányok, nők, hogy vagytok ezzel? Közelebb kerülhetek a vágyott hölgyhöz, ha ezekkel operálok, vagy egyre távolabb lököm tőle magam?
Hát nálam biztos elvágná magát az a csávó, aki mást se lát bennem, csak két járkáló F-kosaras mellet.
Jobban szeretem, ha a belső tulajdonságaimat dicsérik beszélgetés közben, pl. a humoromat, kedvességemet, stb.
De miért kéne örülnöm, ha valaki megdícséri a melleim? Tettem érte bármit is, hogy ilyenek legyenek? Nem. Így születtem és kész. Dícsérjen meg inkább akkor, ha 5-öst kaptam a vizsgán, mert azért megszenvedtem.
Nálam alapból elvágják magukat, ha azzal bókolnak, hogy jók a lábaim, fenekem stb. Mi ebben a logika?
Válaszoló hölgyek! Társkeresőre sok hölgy feltesz...1-9képet. Akik ennél többet azok már nem biztos,hogy társkeresési szándékkal vannak fent, természetesen tisztelet a kivételnek. Megadják az alapadatokat amit az oldal kötelezően kér.
Semmi infó leírás ,kedvelés, ilyen nincs megadva. Akkor egyáltalán mi alapján irjon rátok a pasi? Másik dolog, úgyis a külső alapján tetszettetek meg.:)
Nem mindegy,hogy azt mondod:
"Milyen jó a csöcsöd!"
vagy azt,
"Milyen szépen dekoltált a felsőd"
Vagy
"Teccik a tested"
Vagy
"Milyen szép,nőies alakod van"
Vagy
"Bírom a virgácsaidat"
Ehelyett inkább:
"Ez a cipő/magassarkú nagyon szépen kiemeli a lábad/vádlid alakját"
Nem nehéz,csak jól add elő. Ha lehet akkor kösd hozzá valamilyen ruhadarabhoz. Akkor nem kelted azt a benyomást,hogy csak a test az amire koncentrálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!