Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy ha nem kelletek az általatok kiszemelt embernek, akkor inkább nem kell senki más sem?
2-es:
Ez egy ördögi kör, amiből számomra nincs kiút. :)
4-es:
Már mivel cseszném el, azzal, hogy többé nem lesz kapcsolatom? :)
Már voltam házas, de az egy katasztrófa volt. Szóval nem biztos, hogy olyan xar lesz egyedül, hosszú távon.
6-os:
Te még fiatal vagy, előted az élet, ne ragaszkodj senkihez és semihez. :)
Lehet, hogy akiket elutasítottál jobb partik voltak, mint a kiszemelted. ;)
"Lehet, hogy akiket elutasítottál jobb partik voltak, mint a kiszemelted." - Na, ez így hülyeség. Nekem kell, hogy valaki jó parti legyen számomra, nem mások szerint kell jó partinak lennie. Hiába mondaná a nagyanyám például x neki szimpatikus férfira, hogy az nekem jó parti lenne, ha engem meg hidegen hagy az illető valamiért. Aki szerint valaki jó parti, aki egyébként nekem nem, az nosza, jöjjön vele össze. Nekem olyan kell, aki számomra jó parti. És a 23 éves hozzászóló lánynak is ezt üzenem.
Mindenki magához passzolót keressen, ne olyat, aki MÁSOK SZERINT jó lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!