Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik senki már jó ideje, és kezdek befordulni. Mit tehetnék? 17L
Kisváros és külföld között élek, de úgy érzem, hogy ez az egész kamaszkori szerelem kimarad az életemből.
Volt már egy barátom, 3 hónapig voltunk együtt, tavaly télen, azóta még csak nem is tetszett senki komolyabban.
Ami a problémám lehet még, hogy semmiképp sem szeretnék külföldi fiúval lenni...egyszerűen úgy érzem, hogy annak ellenére, hogy nyelvi nehézségeim már nincsenek, nem ugyan onnan jövünk, nem értene meg.
El vagyok picit keseredve.
17L
De válogatok, mert nem szeretnék boldogtalan lenni, csak azért lenni valakivel, hogy legyen.
Az itt élő magyar fiúk többnyire csak pénzt keresni vannak itt, nem a túl szimpatikus.
Sztem maga a kérés felesleges volt, ez átlagos ilyen lányoknál.
Majd jön valaki, aki egy honból való veled, és nem csak megfektetni akar, hanem érezni a lelkedet, és szeretni is.
Amíg ez nem jön el, addig nem gond a hiány, sok lány szenved ezzel.
Irj rám, lehet be jövök és akár te is nekem :P
Sokat fordulok meg külföldön, ki tudja akár még egy országba is járunk :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!