Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehet a mai vilagban nokent helytallni?
Figyelt kérdés
Szoval, ez egy osszetett kerdes lesz. 24 vagyok jelenleg, negyedeves az orvosin. Ez azert fontos, mert intelligens es kb akarmit elerheto nokrol szol a kerdesem, akik az eszuk alapjan ugye epithetnenek ugyanolyan karriert, mint egy ferfi... de a bibi az, hogy nem vagyok benne mar biztos, hogy vagyom erre. Termeszetesen valahol igen, de szeretnek csaladot is kesobb, es hogy legyen idom magamra, sportolhassak, "jo no" legyek es ne a munkaban elforgacsolodott lestrapalt no... egyszeruen bennem ez akkora disszonancia, ez a ket vagy, hogy ugyanolyan ratermett es okos vagyok mint barmelyik ferfi itt az egyetemen, de megis, valasztanom kell ugy erzem... es igazsagtalannak... de nem tudom, hogy igazabol ezt a nagy karrieresdi vagyat a mai feminista kornyezet ebresztette e bennem... vagy ezert okoz e ez problemat... es pl nem ertem, edesapam is miert huzza a szajat, ha azt mondom en mondjuk elmegyek egy "mezei haziorvosnak" es nem vagyam hogy idegsebesz legyek vagy egyetemi professzor. Hogyan lehet nokent ezt a sok szerepet, amit manapsag vinnunk kell, osszeegyeztetni?2018. jún. 9. 13:40
21/22 A kérdező kommentje:
Megis te utaltal vmiert "idegsebesz orvoskara" mikor semmit nem irtam arrol, hogy milyen tarsat kepzelek magam melle. Kissebsegi komplexus much?:)
2018. jún. 9. 19:36
22/22 anonim válasza:
Ohhh, félre értettél, az csak példa volt.
Biztos ügyes leszel, fogsz tudni érvényesülni, sokan megtették már előtted, hasonló félelmekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!