Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogyan lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lehet a mai vilagban nokent helytallni?

Figyelt kérdés
Szoval, ez egy osszetett kerdes lesz. 24 vagyok jelenleg, negyedeves az orvosin. Ez azert fontos, mert intelligens es kb akarmit elerheto nokrol szol a kerdesem, akik az eszuk alapjan ugye epithetnenek ugyanolyan karriert, mint egy ferfi... de a bibi az, hogy nem vagyok benne mar biztos, hogy vagyom erre. Termeszetesen valahol igen, de szeretnek csaladot is kesobb, es hogy legyen idom magamra, sportolhassak, "jo no" legyek es ne a munkaban elforgacsolodott lestrapalt no... egyszeruen bennem ez akkora disszonancia, ez a ket vagy, hogy ugyanolyan ratermett es okos vagyok mint barmelyik ferfi itt az egyetemen, de megis, valasztanom kell ugy erzem... es igazsagtalannak... de nem tudom, hogy igazabol ezt a nagy karrieresdi vagyat a mai feminista kornyezet ebresztette e bennem... vagy ezert okoz e ez problemat... es pl nem ertem, edesapam is miert huzza a szajat, ha azt mondom en mondjuk elmegyek egy "mezei haziorvosnak" es nem vagyam hogy idegsebesz legyek vagy egyetemi professzor. Hogyan lehet nokent ezt a sok szerepet, amit manapsag vinnunk kell, osszeegyeztetni?
2018. jún. 9. 13:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Egész életedben folyamatosan fogsz címkéket és megbélyegzéseket kapni, és valaki mindig lesz, akinek nem fog tetszeni amit csinálsz. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg.

A másik, amire szintén sokáig tartott rájönni: minden embernek megvan a saját nyomora. Lehet te azt hiszed, hogy másoknak könnyű, másoknak nem kell ezen végig menni, másoknak minden lehetőség adott volt, de higyj nekem, hogy akárkivel beszélsz majd, és igyekszel megismerni őket, rájössz majd, hogy nem akarod az ő életüket sem. Lehet majd lesz vmi amit kicsit irigyelsz tőlük, de úgyse cserélnél.

Arra koncentrálj, hogy te mit szeretnél és mi tesz boldoggá, és komolyan csak azzal foglalkozz, mert mással egész egyszerűen nem éri meg törődni. Ha így teszel, akkor hidd el nagyon gyorsan sokkal boldogabb ember leszel.

2018. jún. 9. 15:46
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Tedd csak azt amit szeretsz! Ha most jól esik és szeretnéd építeni a jövőd, tanulj és dolgozz. Ha pedig családot akarsz később foglalkozz azzal. Ahoz amúgy is kell még egy ember.

Az IGAZI NŐNEK csakis egyetlen szerepe van! AZ ANYÁÉ!

Azt hogy egy beteg társadalom mit sulykol belétek, feminiuzmus, önmegvalósítás és egyéb hangzatos szólamokon keresztül érdektelen. A nők 99% a lenne otthon a gyerekeivel biztonságban, mint szalagmunkába egy gyárban...mert a női egyenjogúság csak enyit tud nyújtani nektek...jogot, hogy ugyan úgy robotolhattok mint egy férfi...

Egy férfi szemében, úgysem leszel kevesebb azzal, hogy igazi nőként viselkedsz, mert számunkra erre van szükség...

2018. jún. 9. 15:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Sajnos olyan szakmát választottál ami sok idődet fogja elvenni a családtól! Ha ennyire zavar a dolog, lehet érdemesebb másfajta diplomát szerezni. De akár diploma nélkül ugyanígy vannak akik a vendéglátásban dolgoznak, vagy nemzetközi kamionsofőrök, vagy külföldön munkát vállalók mint például én, de sorolhatnám. Jól gondold meg, mert sok évet dobhatsz a levesbe...
2018. jún. 9. 16:13
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan sajnállak, választ nem tudok adni, max. beszélgetni.

Húzd ki magad , mert elolvastam a hosszú kérdésed, persze a kommentjeid már nem...Mire végzel, "full extrás" nő leszel, keress olyat, vagy találtass magadra olyat, akinek ilyen kell, pl. egy idegsebész orvoska.

Írtad, jó nő akarsz lenni, mindegy mi lesz belőled, ha kicsit is eltartod magad, és mindegy, hogyan nézel ki, ha lesz melletted férfi, akkor jó nő leszel, ha nem lesz melletted vállvetve, akkor a segged is a földhöz verheted!

Uff.

2018. jún. 9. 18:24
 15/22 A kérdező kommentje:
Micsoda megtiszteltetes, elolvastad a kerdesem.:) lol. Igen, torekszem arra, hogy "full extras" no legyek, ez neked miert faj? Az meg a vicc kategoria, hogy attol lennek no, hogy van mellettem e gy ferfi.
2018. jún. 9. 18:29
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem érted a lényeget, s igen, a kérdés lehetett volna tömörebb, mert így kevesen olvassák...

Bocs.

2018. jún. 9. 18:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

erre a bunkó 66-osra rá se ránts..

majd lehet jelentkezik dilibogyókért, akkor segíts rajta

2018. jún. 9. 18:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Egy percig sem mondtam, hogy rántson rám, s eddig csak Te 17#-es tartasz annak...

Majd adódik lehetőséged nőként helytállni, ha apukád unokát akar, majd... ;)

2018. jún. 9. 19:09
 19/22 A kérdező kommentje:

Noverem reszerol mar van neki ugyhogy nem surgos elhiheted:)

Nagyon frusztralt lehetsz..

2018. jún. 9. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Én?, ki vívódik itt szerinted? :)
2018. jún. 9. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!