Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehet a mai vilagban nokent helytallni?
Egész életedben folyamatosan fogsz címkéket és megbélyegzéseket kapni, és valaki mindig lesz, akinek nem fog tetszeni amit csinálsz. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg.
A másik, amire szintén sokáig tartott rájönni: minden embernek megvan a saját nyomora. Lehet te azt hiszed, hogy másoknak könnyű, másoknak nem kell ezen végig menni, másoknak minden lehetőség adott volt, de higyj nekem, hogy akárkivel beszélsz majd, és igyekszel megismerni őket, rájössz majd, hogy nem akarod az ő életüket sem. Lehet majd lesz vmi amit kicsit irigyelsz tőlük, de úgyse cserélnél.
Arra koncentrálj, hogy te mit szeretnél és mi tesz boldoggá, és komolyan csak azzal foglalkozz, mert mással egész egyszerűen nem éri meg törődni. Ha így teszel, akkor hidd el nagyon gyorsan sokkal boldogabb ember leszel.
Tedd csak azt amit szeretsz! Ha most jól esik és szeretnéd építeni a jövőd, tanulj és dolgozz. Ha pedig családot akarsz később foglalkozz azzal. Ahoz amúgy is kell még egy ember.
Az IGAZI NŐNEK csakis egyetlen szerepe van! AZ ANYÁÉ!
Azt hogy egy beteg társadalom mit sulykol belétek, feminiuzmus, önmegvalósítás és egyéb hangzatos szólamokon keresztül érdektelen. A nők 99% a lenne otthon a gyerekeivel biztonságban, mint szalagmunkába egy gyárban...mert a női egyenjogúság csak enyit tud nyújtani nektek...jogot, hogy ugyan úgy robotolhattok mint egy férfi...
Egy férfi szemében, úgysem leszel kevesebb azzal, hogy igazi nőként viselkedsz, mert számunkra erre van szükség...
Komolyan sajnállak, választ nem tudok adni, max. beszélgetni.
Húzd ki magad , mert elolvastam a hosszú kérdésed, persze a kommentjeid már nem...Mire végzel, "full extrás" nő leszel, keress olyat, vagy találtass magadra olyat, akinek ilyen kell, pl. egy idegsebész orvoska.
Írtad, jó nő akarsz lenni, mindegy mi lesz belőled, ha kicsit is eltartod magad, és mindegy, hogyan nézel ki, ha lesz melletted férfi, akkor jó nő leszel, ha nem lesz melletted vállvetve, akkor a segged is a földhöz verheted!
Uff.
Nem érted a lényeget, s igen, a kérdés lehetett volna tömörebb, mert így kevesen olvassák...
Bocs.
erre a bunkó 66-osra rá se ránts..
majd lehet jelentkezik dilibogyókért, akkor segíts rajta
Egy percig sem mondtam, hogy rántson rám, s eddig csak Te 17#-es tartasz annak...
Majd adódik lehetőséged nőként helytállni, ha apukád unokát akar, majd... ;)
Noverem reszerol mar van neki ugyhogy nem surgos elhiheted:)
Nagyon frusztralt lehetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!