Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti ha nem keresitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ha nem keresitek a férfit, annak mindig egyértelmű okai vannak? (Pl nem írtok neki magatoktól soha)

Figyelt kérdés

Tehát főleg internetes ismerkedésről van szó, vagy munkahely, egyetemi ismeretségről.

Nálunk férfiaknál, legalábbis nálam, egyértelmű jelzés, ha az illető lány nem jön be, akkor magamtól soha nem írok neki, nem keresem. Válaszolok ha kérdez valamit, esetleg finoman az értésére adom, hogy mást keresek... de nem szórakozok vele.

Szerintem a férfi-női barátság sem működik mindig, sőt inkább nem, de az másik téma most.

Illetve fordítva is, ha látom hogy kb soha nem ír magától, nem görgeti tovább a beszélgetést, nem kérdez, akkor hagyom a fenébe az egészet és vettem a célzást oké.

Viszont mostanában előfordult, és egy barátommal is... hogy kiderült, a lány amúgy akár még simán akart is volna valamit, csak a nőknek nem kell kezdeményezni, küzdjön a férfi. Vannak akik dacból sem keresik a másikat, mert azt a férfinak kell.

...és itt most nem ilyen kis tini szarságról van szó, hogy neten dumálunk hónapokig. Hanem mi pl el szoktuk hívni randira a lányt némi ismeretség után.

Szóval itt van a lényeg: Nálatok ez "nem írok magamtól" egyértelmű NEM jelzés, vagy érdemes folytatni, mert csak idő kell, hogy kialakuljon némi érdeklődés?

2018. jún. 8. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nemnem, aki értelmes és nem csak zaklatni tud, arra ilyen körülmények között is felfigyelek. Úgy, hogy nem zaklat és nem írkál rám napi 10x, én sem rá. Egyszerűen csak érződik rajta, hogy más, mint a többi. És ez nem csak a filmekben van, vannak emberek, akikkel elkezdesz beszélgetni és felsóhajtasz, hogy a legyeket hessegetve van valaki, aki nem akar téged felszedni, nem nyomul, nem akar "ismerkedni" (istenem de szar ez a duma), csak valami érdekli benned, mondjuk egy konkrét téma, ami közös és arról akar beszélgetni, vagy valami, ami nem arról szól, hogy a nőt látja benned hanem az embert.

Aki nem a farkával ismerkedik és nem azért, mert bejössz neki, hanem azért, mert tényleg lát bennetek valami közöset, valamit, amiért megérné szóbaállnotok, az az igazi és arra fel fogok figyelni. Azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki csak eljátssza, hogy mennyi közös van bennünk és mennyire érdeklem, holott ugyanazzal a szarral ír rám, mint a többi, ugyanúgy a semmiből akar ismerkedni és erre az egyetlen érve az, hogy megtetszettem...

2018. jún. 8. 23:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Na igen, ezzel viszont egyetértek és örülök ennek a kommentnek.

Ezért is szeretek élőben beszélgetni, főleg értelmes témában. Ott egyszerűen látom, ha felcsillan a lány szeme, ha megfogtam valamivel.

A jó nőket egészen máshogy kell meghódítani, mert alapból én is csak egy vagyok a sok légy közül. Vagyis nem, mert nem szoktam legyeskedni, hanem megpróbálom okosan kiismerni és kitapasztalni mit lehet. Persze a jó nő elég szubjektív, nálam inkább az értelmes, intellektüel lányok vonzanak. Egy laborköpeny, vagy a kvantummechanika jobban beindít mint egy szilikon mell :D

2018. jún. 8. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:

ezt meg tudom érteni, fordítva én is inkább így vagyok.:)

De azért az sem baj, ha a köpeny alatt vannak kerek didkók, ugye? :P

2018. jún. 8. 23:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen ez mondjuk igaz :d...de nem kell nagy. A kis aranyos cici is jó. Meg különösen tud vonzani valami apró szépséghiba, ezért a nagyon modell lányok helyett inkább egy fokkal visszafogottabbak jobban bejönnek.
2018. jún. 9. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!