Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány megadja a számát és 12x felhívom különböző időközökben de nem veszi fel. Egyértelmű elutasítás ugye?
1. Kamu szám.
2. Anonimra van álltva a telód, és azért nem veszi fel.
Szijaaaa! :)
Szerintem nem elutasítás, próbáld meg hosszabb ideig csörgetni kecc -..-
Ezer oka lehet. Pl. starndon van, nem vitt telót. Lemerült, véletlen lehalkítva maradt....
Na de 12x hívni erősen ijesztő.
O, most abba gondolj bele, pl dolgozik egesz nap s este ratekint a telefonjara. S "csak" 5 nem fogadott hivas, egy számról. Hat nekem eleg durvan zakkantnak tunne, az a lany aki ennyiszer zaklat. Nem, hogy 12.
Szoval meg ha ez a szama, ezt mar akkoris buktad.
Egyszer maximum ketszer, aztan kuldesz egy normalis uzenetet. Bar ehhez tudni kellene mi a konkret szituacio. De pl.
Tudom, hogy nem ez a legjobb mod, napkozben probaltak elerni,de ugy tunik elfoglalt voltal, mi lenne ha meginnank egy hideg teat, s kibeszlenenk milyen szinuek a macskaid, es mert felnek az egerektol? :) Mindketten elfoglaltak vagyunk, ahogy latom, de egy fel ora, ora, se reszemrol s a te reszedrol sem tul nagy aldozat. Mosolygos napot. Dani
a) kamu számot adott meg (80%)
b) véletlenül rossz számot adott meg (3%)
c) a 12 nála már zaklatás (10%)
d) a 13 a kedvenc száma, csak a tizenharmadikat fogja felvenni (1%)
e) privát számról hívod, ezért nem veszi fel (5%)
f) azóta új telefonja/száma van (1%)
Ma variáció nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!