Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti tapasztaltátok már ezt?
Van ilyen, fiatalabb csajoknál tudsz majd érvényesülni talán.
Borostát/szakállt nem tudsz növeszteni?
Jaj, ne viccelj már! :)) Bár az a mondat nem kellett volna a végére, mert az önteltséget nem díjazom, de most nem ez a kérdés.
Nekem nem ez dönti el. Egy kisfiús arc is lehet vonzó, nem vagyok híve az arcszőrzetnek, a borosta még szexi, de amit már fésülgetni lehet, engem nem vonz egyáltalán. Illetve a kisfiús arc sem annyira kisfiús számomra felnőtteknél, a hormonok akkor is dolgoznak valamennyire. Illetve egy jól megválasztott frizurával (vagy ha szemüveges vagy, egy jó kerettel) csodákat lehet művelni és éveket lehet "csalni".:)
A férfias férfiakat szeretem, ennek ellenére a volt párom sem tudott szinte borotválkozni, mert nem volt mit, és 20 évesen is kamaszfiúnak néz ki. :D Mégis, a viselkedése, meg a stílusa annyit tett az összképhez, hogy férfiasnak tartottam és szexinek. Egyébként ijesztően vékony is volt mellé, mert bármit evett, nem látszott rajta, szóval még az sem, hogy az alkata miatt.:D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!