Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyértelmű jeleket adok?
Munkatársak vagyunk. Ha látom már messziről mosolygok rá és integetek is. Ha épp nem vesz észre, van hogy oda is megyek hozzá beszélgetni pár szót.
Ő is mindig hatalmas mosollyal fogadja ha épp meglát. Szokta is mondani, hogy örül h lát, és látszik is rajta.
Miért nem alakul mégsem semmi? Nem hív el randira. Facebookon sem nagyon beszélünk. Pedig tudtommal szingli ő is.
Én 26N, ő 28F
lehet nem akar többet, vagy csak nem mer kezdeményezni
próbálj te kezdeményezni, vagy várhatsz a sült galambra
Ő egy fix helyen dolgozik. Nekem pedig egész nap ide-oda kell szaladgálnom. Ha épp a közelében van valami dolgom, és hosszabb ideig ott vagyok, akkor ő is idejön hozzám. Párszor flörtölt is...
Volt hogy épp ott mentem el és egy rakás irattal mellette, meglátta hogy alig bírom el. Rohant is oda hozzám, hogy majd ő elviszi... Ő is integet mindig ha meglàt, illetve tényleg látszik h örül nekem.
Ő jelölt be facebookon is, de írni nem írt rám. Én írtam neki, és akkor egy jót beszélgettünk. Azóta ott sem beszéltünk. Személyesen szoktunk, de randit sosem hozza fel...
Bagy csak alapjaraton kedves mindenkivel és nem szeretne tőled semmit vagy batortalan és félénk.
Ne csak azt nézd, hogy veled hogybviselkedik, hanem, hogy más nőkkel hogy viselkedik. Hogy veled kitüntetett-e valamilyen módon, pl kedvesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!