Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan, hogy egy top-kategóriás nőt utasítottatok vissza? Mi volt az oka?
Nem éltetek egy olyan helyzettel, ami egyértelműen azzal kecsegtetett, hogy egy bombázó legyen a barátnőtök. Ez mondjuk utólag ki is derült, és a haveri/ismerősi körötök is ilyenekkel jött, hogy "Ne szórakozz már, ember! Kihagytál egy ilyen jó nőt? De bolond vagy...". Szóval visszautasítottatok egy olyan nőt, akiért a pasik nagy része összetette volna a két kezét.
Van itt olyan, akivel történt már ilyen? Ha igen, mi volt az oka? Utólag nem bánta meg?
Igen volt ilyen. Megijedtem és azt gondoltam én nem vagyok elég hozzá, nem vagyok elég jó. Megrémültem ennyi. Megbántam? Nem. Ha akkor mégis összejött volna valószínű a kapcsolat további részében jött volna elő a gyenge önértékelésem és önbizalmam és mégrosszabban és hosszantartóan kínzott volna a dolog mert tuti nem tudtam volna megtartani sőt lehet el is ment volna a kedvem a nőktől mert pl megcsalt volna vagy kidob pedig én szeretem vagy ilyesmi. És jogosan tenné, ha nem tudtam volna férfi lenni, ez van. Persze azóta már megváltoztam de a véleményem tartom, akkor ott így volt a legjobb "természetes kiválasztódás" történt.
Mert nincs olyan, hogy valaki "túl jó" hozzád vagy te vagy kevés.
Olyan szinten ostoba volt h az elképesztő, de a világurának képzelte magát és elvárta h a seggét is kinyalják.
Szal köszönöm de nem.
28 F
cuki.
tudod nem minden pasi pontozgat meg kategorizál. emberekről van szó, nem termékekről.
Ha egy csinos nő p..raszt, undorító belül, felőlem lehet celeb is, nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!