Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tettem volna, ha összejöttem volna nem szép lányokkal és belementem volna rossz kapcsolatokba?
Már elmúltam 25 éves és nem volt egy párkapcsolatom se. Lehetett volna, de nem tetszettek azok a lányok, akiknek tetszettem volna. Tapasztalat szerzés miatt jól tettem volna ezt? Egyáltalán fontos dolog a tapasztalat szerzés?
Szar egyedül, de úgy gondolom, hogy egy nem vonzó csajjal még szarabb lenne együtt és, hogy esne neki az, ha kiderülne rólam, hogy csak azért vagyok vele együtt, mert nem volt ló jó lesz a szamár is?
Sokan éreztetik velem, hogy adhattam volna több esélyt és gyakorlásnak összejöhettem volna vele. De most tényleg megéri ezt? Olyan dolgot tenni, ami csak kényszer és nem öröm?
Sokan vannak akik képesek ilyen kompromisszumra, te a leírásod alapján nem tartozol az ilyen emberek közé, ezzel nincsen semmi baj.
Viszont ha mindenképpen számodra vonzó barátnőt szeretnél, akkor azért meg kell "dolgozni" :D
#1 Csak annyit tudok tenni, hogy megismerkedek vele és vagy szimpatikusok leszünk egymásnak vagy nem. Van egy rendes békés életem, stabil egzisztenciával, úgy érzem normális világnézettel, gondolkozással, a másikkal szemben, kedves, odaadó, figyelmes szoktam lenni, annyi gondom van, hogy elején nem vagyok valami felszabadult, de ha tesz azért ő is, hogy ez változzon akkor nagyon könnyen is feltudok szabadulni.
Úgy érzem az élet hozta, hogy megdolgozzak azért aki vagyok. Remélem nem ilyen felszínes gyúrj, öltözz, dolgozd ki a beled munkára gondoltál, mert én alapból kerülöm a felszínes idiótákat.
Egy csúnyább lány látványát hamar meg lehet szokni, és azt fogod tapasztalni, hogy egyre kevésbé zavar majd a kinézete.
Ráadásul hálásabbak is, kapcsolat is jobb velük minden téren.
Szerintem nem tetted volna jobban. Bár itt nem azon van a hangsúly, hogy nem szép lányokkal nem jöttél össze, mert az, hogy kinek mi a szép az relatív.
A tapasztalatot se mondanám, hogy csak kizárólag jó lenne, mert egy rossz kapcsolatból általában csak rossz tapasztalatod származna ami rombolna. (Jobb esetben pedig megtanít valamire egy rossz kapcsolat.)
"Szar egyedül, de úgy gondolom, hogy egy nem vonzó csajjal még szarabb lenne együtt és, hogy esne neki az, ha kiderülne rólam, hogy csak azért vagyok vele együtt, mert nem volt ló jó lesz a szamár is?"
Igen, ez meglehetősen rossz lenne neki is és neked is.
"Sokan éreztetik velem, hogy adhattam volna több esélyt és gyakorlásnak összejöhettem volna vele"
Szerintem ez a hozzáállás elég érzéketlen és idióta. Gyakorlás képen okozzunk másnak fájdalmat? Mert, hát ha nem tetszik igazán és nincs meg a vonzódás akkor nyilván nem fog jól végződni.
Nem.
Nem okozhatsz másnak fájdalmat azért, hogy elmondhasd, hogy volt már valakid.
Mondjuk az is érdekes pontja a kérdésnek, hogy egyetlen női tulajdonságot említesz, amitől nem lesz rossz a kapcsolat, ez pedig a szépség. Tényleg csak ez számít?
22/N
"Tapasztalat szerzés miatt jól tettem volna ezt? Egyáltalán fontos dolog a tapasztalat szerzés?"
Ez nem olyan dolog, mint a biciklizés, hogy egyszer megtanulod, utána bármelyik biciklire felülsz, egyikkel sem fogsz felborulni 2 méter után. Az emberi kapcsolatok nem egy kaptafára mennek, hogy ha Julival sikerült, akkor Marival is össze fog jönni. Lehet, hogy Juli tök mást vár egy kapcsolattól, mint Mari és teljesen más miatt szeretnek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!