Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja itt mindenki, hogy mennyi szingli szép nő van? Hol vannak ezek a nők? Én vagyok extrém rossz helyen?
26 éves, sportos, normális srác vagyok, egyedül élek, egy 30 ezres kisvárosban bács megyében.
itt olyan szinten hiány van a 20 as nőkből, hogy elképesztő. Beülök egy pub-ba, egyrészt tele férfivel, másrészt, ha vannak is lányok 16-18 közöttiek. A 20 as korosztály szinte totál nulla.
Plusz ha van is néhány, nyilván hogy a gazdag srácokra buknak, nem egy átlagra mint én.
Írják itt nagyon sokan, hogy márpedig nagyon sok a szingli, szép nő...hol ?
Ok, pesten jártam az elmúlt időbe, és igen! az valami, ott van pezsgés, vannak csajok.
De erre vidéken? pff...
Már hányok szinte ha beülök valahova, és tele van férfival.
Pedig sok szingli szép nő van.
Csak épp egy tényleg szép nő 1 okból lehet szingli: A magas elvárások miatt, amiket valszeg sem te, sem a nagy átlag nem tud teljesíteni, különben fix, hogy lenne már mellette valaki. Az is biztos, hogy olyan sor áll nála, mint péntek este a Tesco-s kasszánál, de ha neki 1 sem felel meg, akkor hiába a jelentkezők.
#3:
Ezért kell a teskóban az automata kasszához sorba állni! = rosszlányokponthú! :D
Hol vannak?
A gazdag pasik mellett
Mit csinalna egy szep, okos lany egy videki kocsmaban?! Keresheted a gyemantot a tragyadombon, csak mi ertelme?
Tudod az ertelmes emberek epitik a jovojuket ennyi idosen, nem egy videki kocsmaban sirnak azon, hogy nincs eleg penzuk, mikozben epp elisszak...
építsem a jövőmet és spóroljak, éljek egy ettől is szürkébb életet, hogy talán majd egyszer úgy 50 év mulva lejárnak a hiteleim, és lesz mindenem?
ez azért nem túl vonzó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!