Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a szép nők sokkal tovább maradnak "pártában"?
Úgy értem, hogy sokkal nehezebben kelnek el. Miközben az átlagosak, "szürke kisegerek" már rég megtalálták a párjukat, gyerek is van, az egykori osztály, munkahely bombázójának/bombázóinak sokszor még barátja sincs. Persze nyilván ez betudható annak, hogy válogatósak, de nyilván ők is keresik a szerelmet és szeretnének családot. Emellett pedig a szokásos dolgok jellemzőek még: félnek tőlük a pasik, nem tartják őket hűségesnek, "feleség-típusnak", gondolják, hogy "biztos sokat kéne rájuk költeni", stb...
Ti mit tapasztaltok, mennyire igaz ez? Az ismerősi körötökben milyen kapcsolati státuszban vannak az igazi szépségek, bombanők? Vagy rájuk az a jellemző, hogy egyik kapcsolatból ugranak a másikba? Nyilván ez sem jó, mert ebből nem lesz család...
Ezert kezdtem el szurke kiseger cuccokba jarni. Azota van egy szar pasim. Idonkent feveszek ultradogos cuccokat,amire csorog sok pasinak a nyala.
Nincs az embereknek onbizalmuk. Ez a problema.
N
Leírtad a kérdésedre a választ is:
" Persze nyilván ez betudható annak, hogy válogatósak"
Nos akkor miről is beszélünk konkrétan? Ha senki nem jó nekik,akkor nyilván igen egyedül lesznek... Míg mondjuk a másik átlagosan kinéző csaj nem válogat annyira,és van akivel össze tud jönni.
Elvileg létezni kellene ennek, de szerintem nem valós dolog ez. Leírom miért.
Tegyük fel van egy nagyon szép nő és egyedül van annak ellenére, hogy szeretne párt magának. Mitől lehet ez? Mondjuk attól, hogy a férfiak nem merik megszólítani, mert nincs önbizalmuk hozzá? Lehetne ez a válasz, de nem az, mivel az a kategóriájú férfi aki nem szólít meg egy ilyen nőt az, ha valami csoda folytán meg is merné szólítani akkor sem kellene egy olyan nőnek aki tudja magáról, hogy bárkit megkaphat.
Ez a kérdés konkrétan nem igaz. Ha van is olyan tényleg szép nő akinek nincs barátja annak nem azért nincs, mert nem mernek kezdeményezni nála, hanem azért, mert ő nem akar magának senkit.
Én úgy látom, hogy a szép barátnőim majd' mind elkeltek, ma már családanyák van amelyik elvált, ugyanúgy mint a kevésbé szépek. Nem lehet ezt így általánosítani.
N37
8-as
Nem tegnap házasodtak, 5-10-15 éve " Aki szép és okos is annak nagyon nehéz."
Miért kellene őket különleges emberként kezelni vagy sajnálni? Nekik jóval többen udvarolnak, a választás vagy a mérlegelés minden embert érint függetlenül attól, hogy néz ki.
Amúgy a szépség múlandó, van egy jó 10-15 éve mindenkinek, hogy jól sáfárkodjon a külsejével, 40 felett már nehezebb a szépeknek is, mert alig van férfi aki nem családos, gyerekes.
A másik, hogy szerintem a szép nők sem egyformák, a motivációjuk is különböző, illetve a körülmények is közre játszanak pl a szerencse, jó helyen legyen jó időben.
Vagyis teszem azt, attól még hogy jó sokáig várok a megfelelő partnerre egyáltan nem garancia arra hogy megtalálom, vagy aki mellett voksolok, tuti,hogy ő lesz a befutó.
Azt az idő dönti el úgy is. Ha valaki megtalálja a számítását 20-on évesen egy neki maximálisan megfelelő partnerben miért válogasson tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!