Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a kevésbé szép arcú, duci/rossz testű ismerőseim általában jóképű pasival vannak?

Figyelt kérdés

Vékony, helyes, és legtöbbször kedves, normális pasik. Az említett lányok személyisége se túl jó, nagyszájúak, trágárak. Külsőleg el vannak hanygolva (maximum az igénytelen sminkre és hajfestésre fordítanak időt helyes táplálkozás és mozgás helyett), előnytelenül öltöznek.

Nem vagyok szép én sem, de adok magamra, igényes vagyok, és folyamatosan próbálok fejlődni mindenben.

Igen, természezesen irigy vagyok, mielőtt ezzel támadnátok. Nem akarok leszólni senkit, de nem értem, hogy egy normális srácnak mitől vonzó egy harsány, butus, "erőltetett" lány, akinek minden második szava az, hogy ge..ci.

2017. okt. 30. 14:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
egymásra találtak és vajon meddig vannak együtt?
2017. okt. 30. 14:12
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem az a baj, hogy irigy vagy, hanem hogy általánosítasz...hidd el, én meg alig ismerek ilyen férfiakat.
2017. okt. 30. 14:12
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok, konkrétan 2 (még egyet idesorolhatunk, de ő vékony, a többi igaz rá) ismerősömről van szó.
2017. okt. 30. 14:14
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Tehát a konkrét bajod, hogy a Piri meg a Béla miért vannak együtt?
2017. okt. 30. 14:16
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Önbizalomhiányos,félénk pasiknak lehetnek ilyen barátnői. Én sem vagyok már annyira csinos, mondjuk már a korom sem fiatal, de nagyon adok magara, intelligens nő vagyok és nem lenne gondom, ha párt kellene választanom. A titok nyitja a kisugárzás.

Ha megfogadsz egy jó tanácsot:)

Ne azzal foglalkozz, hogy a fent említett nőkkel kik járnak (mellékesen lehet, hogy az ő pasijaiktól frászt kapnál), ne a külsőségekkel foglalkozz, hanem azzal, hogy te érezd magad jól a bőrödben, legyél egyedi, legyen stílusod és nézd a férfiak belső tulajdonságait is:)

2017. okt. 30. 14:20
 6/17 anonim ***** válasza:
23%
Az a kapcsolat általában oylan is. Én ismerek egy elég kövér fiatal lányt aki arcra szép, meg az öltözködésére is igényes, meg úgy próbálja karbantartani amgát, bár szeret enni, mozogni meg lusta, ő neki is voltak igen csak jó pasijai, de őket mind, mind buliban szedte fel szinte, és egy kapcsolata sem tartott tovább fél évnél, és ő van megsértődve ha valakinek nem jön be, és nem talál normális asast. Lehetett volna neki egy normális párkapcsolata mert jól ismerem azt a srácot már kicsikorom óta, de lenézte őt csak azért mert nem nagyon szeret eljárni szórakozó helyre, hanem inkább a természetben szeret sétálni, fotózni, kiállításokra járni, különböző szabadtéri programokra jár, valamint régen állatkertben is volt önkéntes.
2017. okt. 30. 14:28
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem tipikus jó pasikról beszélek egyébként, de akkor sem illenek össze. Ha valaki engem így megbecsülne, mint ezek a Bélák a Pirijeiket, akkor nem járnék állandóan egyedül szórakozni és nem üldögélnék más pasik ölébe.

Az egyik Bélát egyébként ismerem, elég jóban vagyunk. Piri még mielőtt megcsalta, állandóan más pasikkal flörtölgetett, de Béla szerint ez tök oké volt, mert Piri népszerű, extroverált csaj...

2017. okt. 30. 14:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Megalkuvó pasik. Lehet tetszik is nekik, az a típus. Ki tudja? Én nem biztos, hogy beérném egy olyan nővel, aki taszít, csak hogy lyuk legyen.
2017. okt. 30. 15:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy neked?

Na de te legalább elismerted, hogy irigy vagy, ez plusz pont. Nem lehet, hogy te görcsösen meg akarsz felelni az elvárásoknak, míg ők csak élik az életüket vidáman?

Amúgy meg hiába tűnnek kívülről normálisnak ezek srácok, attól még vevők erre, tehát valószínűleg ők se sokkal különbek.

22/N

2017. okt. 30. 15:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nőismerősöm értetlenkedett ugyanígy, az én kapcsolatomat, barátnőmet vette a szájára. Ők akkoriban jóban voltak, csak hát a hölgy ugyanígy irigykedett és barátnőm jóindulata ellenére ugyanilyen hülyeségeket mondogatott közös ismerősöknek, ami persze visszajutott hozzánk.

Kérdésre a válasz:

Barátnőm néha trágár, teltebb, egy rosszabb időszak után hízott meg picit, de dolgozunk az ügyön! Viszont még így is vonzó a teste, az arcát nagyon szépnek találom, főleg a szemét, értelmes, békén hagy, ha játszani akarok, és ő is szeret játszani, nagyon jó beszélgetőpartner, stb stb.

Ellenben az a nőismerős, aki mindig értetlenkedett mások kapcsolatán lehet, hogy aránylag szép volt, viszont elviselhetetlen személyiség, állandóan pofázott, magáról, barátnőmet lelki szemetesládának használta, háromszor találkoztam vele társaságban, de annyi elég is volt. Azt hitte jól sminkel, közben mindig vastag vonalszerű szemölödköt pingált magának.

Folyamatosan panaszkodott azon a három bulin is, hogy miért nincsen egy normális férfi sem, mikor már ivott az utolsó bulin olyannal próbálkozott be, hogy biztosan bejön nekem, mert ritkán lát barátnőm biztosan nem engedi, hogy többet találkozzunk. :D Elképesztő.

Ne vedd magadra, kérdező, csak leírtam a mi példánkat.

2017. okt. 30. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!