Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kevésbé szép arcú, duci/rossz testű ismerőseim általában jóképű pasival vannak?
Vékony, helyes, és legtöbbször kedves, normális pasik. Az említett lányok személyisége se túl jó, nagyszájúak, trágárak. Külsőleg el vannak hanygolva (maximum az igénytelen sminkre és hajfestésre fordítanak időt helyes táplálkozás és mozgás helyett), előnytelenül öltöznek.
Nem vagyok szép én sem, de adok magamra, igényes vagyok, és folyamatosan próbálok fejlődni mindenben.
Igen, természezesen irigy vagyok, mielőtt ezzel támadnátok. Nem akarok leszólni senkit, de nem értem, hogy egy normális srácnak mitől vonzó egy harsány, butus, "erőltetett" lány, akinek minden második szava az, hogy ge..ci.
#11, hagyjuk már. Biztos neked is megvan a véleményed bizonyos emberekről. Az említett személyek nem a barátnőim. Olyanokkal nem barátkoznék egyébként sem, akikkel ennyire nem egyezik az értékrendünk.
Te meg valószínűleg annak vagy jó példája, hogy nekem miért nincs túl sok lánybarátom.
Azért mert nem a te stílusodnak megfelelően öltözködnek, sminkelnek, még nem biztos, hogy igénytelenek.
Előttem már leírták, hogy mi lehet vonzó bennük. Felesleges ilyesmivel foglalkozni, mindenkinek más tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!