Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csupa rossz tulajdonságom van és még szép sem vagyok. Sosem lesz senkim?
Ismerős kérdés, bár én próbálok kicsit objektív lenni. A külsőm én is rossznak tartom, bár egy alapillére van a rossz külsőmnek - az elhízás (evészavar azt hiszem, mert függőségi tüneteim vannak sok "káros" kaja felé - sajnos nem találok errők sok info-t). Rossz tulajdonságom nekem is van sok, de szerencsére jóról is tudok. A rosszakat pedig próbálom legyőzni...
De ne add fel - tuti szebb a kép annál, mint amit Te látsz. Bár bagoly mondja...
Ha azt említed számodra zavaró problémának, hogy fehér a bőröd; menj el szoliba. Ha azt, hogy nincs festve a hajad, fesd be. A 167 cm nőknél nem alacsony, és nem magas: normális. Szívesen megváltoztatnál pár dolgot? Mit tart vissza?
A csendes típus is talál magának párt.
Az egyetlen bajod, hogy depressziós vagy, ezzel kapcsolatban viszont kérj segítséget.
#6-os, szerintem téged csak az zavar, hogy nem akar beszélgetni veled.
Segíteni csak azon lehet, aki hagyja. Nem kéne itt felháborodnod, hogy ő hogyan dönt. Nem akar itt ismerkedni? Nem akar, pont.
Egyedül az agyadban van baj, semmi mással. Menj pszichológushoz, ha változni akarsz, vagy legalább hagyd, hogy az itteni elkeseredett srácok toljanak alád egy kis önbizalmat. De nevetséges, amit ide kiírtál.
Én alacsonyabb vagyok nálad, nekem is vékonyszálú a hajam, emiatt rövid fazonja van, és szeretem extrém színekre festeni. Fehér a bőröm, tele vagyok tetoválásokkal, akadnak piercingjeim. Szóval, az itteni pasik nagyrésze "hányna" tőlem (elmondásuk alapján). Mégis egy számomra helyes, sportos, kedves, figyelmes, odaadó, intelligens, dolgos (és még sorolhatnám tovább a pozitív tulajdonságait napestig) párom van, aki már hónapok óta rágja a fülemet, hogy mit válaszolnék, ha megkérné a kezemet. Pedig ismétlem, "papíron" rosszabb vagyok nálad. Úgyhogy ne legyél ilyen nyafogós, hanem ha látod, hogy problémád van fejben, akkor kezeltesd. Szakemberrel, barátokkal, ahogy tetszik, és amire van lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!