Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok mai férfi frusztrációjának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mai férfi frusztrációjának egyik forrása: mi a véleményetek erről az idézetről?

Figyelt kérdés

Az idézet:

"azzal, hogy a nők függetlenebbé váltak, és ezáltal a társadalmi berendezkedés a nemek közötti egyenlőség felé mozdult, a hatalom motívuma egyre erőteljesebben jelenik meg a szexualitásban. A nők ilyesfajta erősödése ugyanis a férfiak számára az addig egyfajta alanyi jogon (a fiúgyermekként születettség jogán) kijáró felsőbbrendűség gyengülésével járt együtt. Az ebből fakadó hatalmi veszteség (elég csak a női pedagógusokkal, a jobban teljesítő iskolatárssal, kolleginával, vagy éppen egy női főnökkel szemben megélt frusztrációkra gondolni) pedig az érték- és attitűdrendszerek szintjén ma is virágzó patriarchátussal egészül ki. Az alapélmény tehát a következő: felsőbbrendűnek kellene lenned, de te mégis alulmaradsz."

Forrás:

[link]

#társkeresés #frusztráció #nemi szerepek változása
2018. jún. 6. 13:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
60%

Te most komolyan azon vagy felháborodva, hogy tény ha egy lány mindenkit megkaphat ha szép és normális, de mégsem jöhet össze egyszerre minddel...

Igen komolyan itt tartunk hogy ez már a probléma.

Azt ignoráljuk, ha egyet választana megbélyegzés nélkül lehetne bármelyikkel kapcsolata.

Ami egy fiúnak közel nem ilyen egyszerű.

2018. jún. 6. 15:12
 32/69 anonim ***** válasza:
64%

Pont ez a kulcs, hogy férfiként ügyelhetsz a külsődre viselkedhetsz normálisan: 1/10 amit teljesítettél az elvársokban.

Nőként 10/10 vagy.

A ti nyelveteken élve így néz ki a helyzet.

2018. jún. 6. 15:14
 33/69 anonim ***** válasza:
40%
32: ezt te csak tudod, hiszen éltél nőként. De ujabb rinya lett ez a kérdés is
2018. jún. 6. 15:15
 34/69 anonim ***** válasza:
23%

Tehát ezen logika alapján, ha itt valaki nem jönne össze a 100 kilós, bajszos Tecával, Tecának igaza van, ha azt gondolja, ezek a férfiak nem akarnak komoly kapcsolatot, csak dugni akarnak. Hisz Teca komoly kapcsolatot szeretne. De a férfiak nem akarnak vele. És itt a hangsúly nem azon van, hogy VELE, hanem hogy a *férfiak nem akarnak komoly kapcsolatot*.

Fuck logic.

2018. jún. 6. 15:16
 35/69 anonim ***** válasza:
69%
32-es, akkor miért nem vársz el többet a nőktől? Nem kell leállni az első puncissal, akitől nem hánysz.
2018. jún. 6. 15:16
 36/69 anonim ***** válasza:
72%

Csak kiindulhatok a saját tapasztalataimból, ahol ha egy nő kulturáltan képes viselkedni és ügyel a kinézetére, akkor szívesen járnék vele.

És tudom ha én férfiként ugyanezt teljesítem elutasítások soraiba ütközöm. Mert nekünk többet kell és elvárás lerakni az asztalra, mint ahogy ti kommentetek is mutatja.

2018. jún. 6. 15:18
 37/69 anonim ***** válasza:
20%
#32: Azta, ezt tényleg így gondolod? Fúúú írd már le légyszi egy napod átlagos hangulatait, kíváncsi vagyok milyen életérzés kell ehhez a gondolkodáshoz. :D
2018. jún. 6. 15:19
 38/69 anonim ***** válasza:
48%

#33: Hagyjuk már ezt a rinya szöveget. Akármikor feljövök az oldalra és egy férfi leírja a tapasztalatait, egy csomó nőnek annyi az ellenérve, hogy rinya.

Ismerek egy lányt. Alacsony, 100 kiló körüli. Nincs szép arca, általában zsíros a haja, egy hétig hordja még nyáron is ugyanazt a ruhát, néha még büdös is. 2 ismerősöm hívta már randira és van pasija.

Átlagos lány ismerőseim 1 nap alatt több, mint 100 tinder matchet hoznak össze.

2018. jún. 6. 15:19
 39/69 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem téged minősít, ha nem érdekel a nő személyisége, a világnézete, humora, hogy a neked fontos dolgokról mit gondol, hogy kompromisszumkész-e, hogy akar-e később családot, bármi egyéb tulajdonság. Egy kapcsolathoz jóval több kell, minthogy a másik "normális és normálisan néz ki".

Másrészt miért a nőket hibáztatjátok azért, hogy ti beéritek annyival, hogy legyen rajta tömhető lyuk?

2018. jún. 6. 15:21
 40/69 anonim ***** válasza:
34%
#39: Nekem belső terén nagyok az elvárásaim. A reakciók általában a környezetem női részétől: Há' nekem minek vannak ekkora elvárásaim, miért nem vagyok megértőbb és elfogadóbb. Most akkor mivan? :D
2018. jún. 6. 15:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!