Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők által annyira "nagyratartott" kezdeményezés lósz*rt se ér? Többi lent.
Kicsit kezd ki lenni a tököm azzal, hogy az utóbbi hónapban alsóhangon is 20+ lányra írtam rá ismerkedés céljából. MINDIG én kezdeményeztem. Tinder + Badoo + Fészbúk. Eredmény nulla. Mielőtt valaki jönne a szokásos szöveggel, nem a feltételes módban beszélő srác vagyok.
23/F
Kérdező a kezdeményezés a folytatásra teremti meg a lehetőséget, nem egyenlő a garantált sikerrel!
"az utóbbi hónapban alsóhangon is 20+ lányra írtam rá " ez édeskevés, a csajozásba energiát és időt kell fektetni, nem elég 2 böffentés közötti időt ráfordítani, oda kell tenned magad! Tűzd ki célként a havi 200+ próbálkozást és addig ne sírdogáljál, invesztáld a sírásra fordított időt a csajozásba.
10-12 éve heti 100+ nőt szólítottam le, energiabefektetés nélkül nincs jutalom! Ok ne engem vegyél példának, volt olyan csaj úgy hívtam randizásra, hogy megszeretném ismerni, erre kiderült 2 hétig "szobatársak" voltunk, egy új frizura sokat változtat :)
Egyetem után kirepültünk a nagy büdös életbe, nem maradt idő sem pedig energia ismerkedésre, be is rozsdásodtam rendesen. Te viszont fiatalka vagy, tele tétvággyal, tegyél a vágyaidért!
Ki az a feltételes módban beszélő srác?
Értsétek már meg. Ha jó pasi vagy válaszolnak a jó és átlagos nők, ha nem, soha nem fognak válaszolni. Sajnos ez van a társkeresőkön. Tényleg élőben kell ismerkedni.
Bemutatom női oldalról a tindert: egy unalmas órádban behúzgálsz mindenkit aki kicsit is tetszik. Plusz a tinder idő után amolyan hobbi, az azt használó férfi ismerőseim is mondták, hogy gyakran csak húzgálnak nem is nézik igazán ki a másik.
Párba kerülsz legyen az 60 pasival. Ebből 25 nem ír rád. 7 köszönés nélkül megkérdezi dugnál-e vele. Van 3 aki valami hülyeséggel ír rád valószínűleg a tóth mátés face re szánva a reakciódat. A maradék 25 vagy te. Aki csak ennyit ír, vagy egy sima sziát. (+ a nagyritkán feltűnő frappáns kezdés, és az úristen mit gondoltam amikor jobbra húztam)
Eleinte mindenkinek válaszolsz mert jófej vagy, elbeszélsz a semmiről egyszerre 20 emberrel. Idővel unalmassá válik, szemétség vagy sem amikor egy szimpla szia h vagy üzenetet kaptam csak újra átpörgettem a pasi képeit és szétváltam ha nem érte volna meg a kötelező small talk.
A korai találkozás is furcsa, megsem fordul a fejemben hogy randizzak valakivel akivel pár szót sem váltottam.
Faceről meg annyit: elsősorban nem ismerkedni vagyok fent, hanem hogy tartsam a kapcsolatot az ismerőseimmel.
A társkeresőn sem jár ki a randi csak azért mert kezdeményezel, face en még annyira sem.
Ha az engedélykérésekbe kerül az üzenet én speciel automatikusan törlöm. Ha nem oda akkor válaszolok de annyi.
Női szemmel, teljes jóindulattal próbálok tanácsot adni neked, (és a hozzád hasonló elkeseredett pasiknak,) vállalva a lepontozást, de ha csak egy valakinek bejönnek ezek a tippek, akkor már megérte :D. Szóval kezdjük is. Nem a kezdeményezéssel van baj, hanem magával a szöveggel.
Azt írod, ezzel szoktál kezdeményzeni Facen, Tinderen, Badoon: "Szia, bar nem ismerjuk egymast, viszont szimpatikusnak tunsz😊 van kedved megismerkedni?"
Fosbúkon ez az üzi nagyon creepy, hidd el. Amíg volt profilképem, havi szinten kaptam ilyeneket Pesten élő török, néger fasziktól (pedig soha nem is éltem ott :D), sőt, a nagy része kapásból el akart hívni sörözni, kávézni, füvezni. A végén annyira besokalltam, hogy minden képet, infót töröltem az adatlapomról. Elég félelmetes tud lenni, amikor tök váratlanul egy soha nem látott pasi rádír.
Tinderen meg az a baj, hogy elég sablonos, személytelen, bárkinek elküldhető. Meg ugye azért is van fenn tinderen (jobb esetben :D), hogy ismerkedjen, nem kell külön megkérdezni.
Nézd meg a leányzó adatlapját, és a bemutatkozó alapján próbálj valami frappásat kérdezni, és akkor sokkal esélyesebb, hogy visszaír. Konkrét példa: a tinderes bemutatkozómat elég viccesre vettem, és fő hobbinak odaírtam, hogy "szeretek levegőt venni, kajálni". Erre írt is egy srác, poénkodva, hogy ő is nagyon szeret levegőt venni, milyen más érdekes hobbijaim vannak még :D. Az addigi sok, sablonos "szia, hogy vagy?", "szia, lenne-e kedved beszélgetni, ismerkedni?" vagy a "szia, ekkor meg itt talizzunk holnap, fagyizzunk és sétáljunk!" üzi után ez a vicces indítás igazi felüdülés volt :). Tök jól eldumálgattunk, átmentünk Whatsappra, és később taliztunk is (amúgy azóta a barátom :DDD). Ja igen, a másik, ne erőltesd azonnal a talit, beszélgessetek kicsit, és ha megvan a kölcsönös érdeklődés, akkor javasolhatod, de így egyből elég nyomulósnak tűnik.
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!