Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők által annyira "nagyratartott" kezdeményezés lósz*rt se ér? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kicsit kezd ki lenni a tököm azzal, hogy az utóbbi hónapban alsóhangon is 20+ lányra írtam rá ismerkedés céljából. MINDIG én kezdeményeztem. Tinder + Badoo + Fészbúk. Eredmény nulla. Mielőtt valaki jönne a szokásos szöveggel, nem a feltételes módban beszélő srác vagyok.

23/F

2018. jún. 4. 14:45
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
86%
40-es... hát akinek ez a szint elég, az tényleg bőgni fog 30 évesen. Én 29 éves vagyok, egy ilyen "szia tetszel" központozás nélküli, odaböfögésre nem méltatnék senkit. 6 éve boldog párkapcsolatban élek :D. Nem ettől fog függni az, hogy idősebb koromra egyedül maradok-e vagy nem. Mondjuk én nem is a telepi sufni műkörmös Jucyka típus vagyok.
2018. jún. 4. 16:17
 42/57 anonim ***** válasza:
83%
40: nagyon savanyú a szőlő :D
2018. jún. 4. 16:17
 43/57 anonim ***** válasza:
3%
akkor mivel érdemes indìtani akartam írni egy közhelyes baromságot de abba sikerül belekötni akkor mond már mi lenne ami annyira hű de izgi hogy benedvesedsz?
2018. jún. 4. 16:19
 44/57 anonim ***** válasza:
3%
kitt katt hallod? az óra csattogó fogai
2018. jún. 4. 16:20
 45/57 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk esetleg talán ha valami olyat írsz, ami potenciálisan az adott lányt érdekli, akkor nagyobb eséllyel válaszol.

Nem létezik univerzális nyerő téma, mindenkinek más jön be.

2018. jún. 4. 16:21
 46/57 anonim ***** válasza:
5%
köszönésnek mit írj annyi a lényeg
2018. jún. 4. 16:22
 47/57 anonim ***** válasza:
27%
olyan szèp közhelyeket tudtok puffogtatni csak valahogy nem ezt mutatja a valósag... milyen fura
2018. jún. 4. 16:32
 48/57 anonim ***** válasza:
86%

43:

1. Értelmes nő nem nedvesedik be se egy képtől, se egy szótól. És értelmes férfi sem várja ezt el. Kivéve, ha csak dugásra keresel vmi telepi macát.

2. Ha nem vmi IQ nuku telepi kiscsitrit keresel, akkor sztem alap, hogy

1) helyesen írsz legalább

2) udvarias vagy... mondjuk nemcsak odaböfögöd, hogy "tetsző'", hanem mondjuk "Szia. Megnéztem az adatlapod, szimpatikusnak talállak. Lenne kedved beszélgetni?" Lehet, hogy neked ez is közhelyes, de mennyivel kulturáltabb. Illetve nem az van, hogy várod, hogy a nagy vallomásodra vmit odaírjon a lány, hanem felteszel neki egy kérdést, amire válaszolni lehet. Vagy mondjuk "Láttam, hogy szeretsz kirándulni. Hol voltál legutóbb?".

(amúgy főleg, ha nem talál kifejezetten vonzónak kép alapján, hanem olyan tűrhetőnek, pont elvágod magad, ha csak arról írsz, hogy neked ő tetszik... kb. olyan "hírértéke van", mintha azt írnád, ma paradicsomos káposztát ettél... ill. a kérdés: "Erre meg mégis mi a fenét írjak vissza?"

2018. jún. 4. 16:32
 49/57 anonim ***** válasza:
3%
költői túlzás fogalma megvan? eztet alkalmaztam... am kertvárosban élek... nem kellenek suttyó krvák kicsit sem érdekelnek inkább eszes legyen ès mellé átlagos kinézetű
2018. jún. 4. 16:35
 50/57 anonim ***** válasza:
86%

A Tindert nem ismerem.

Badoo - vicces, de volt olyan tapasztalatom, hogy késve kaptam meg üzenetet, addigra meg persze már el voltam könyvelve bunkónak, hogy nem válaszolok...

Facebook - nem társkereső, ráadásul a nem ismerősöktől érkező üzenetek másik mappában landolnak, amit nem mindenki figyel, és ott is úszkálhat az éterben sokáig 1-1 levél, jártam már így, hogy már rég nem volt aktuális, mire megérkezett

Van még valamilyen oldal, amivel próbálkoztál? Kivesézhetjük.

Egyébként hogyan próbálkozol? Mert nincs olyan módszer, ami mindenkinél bejön.

2018. jún. 4. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!