Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők által annyira "nagyratartott" kezdeményezés lósz*rt se ér? Többi lent.
Kicsit kezd ki lenni a tököm azzal, hogy az utóbbi hónapban alsóhangon is 20+ lányra írtam rá ismerkedés céljából. MINDIG én kezdeményeztem. Tinder + Badoo + Fészbúk. Eredmény nulla. Mielőtt valaki jönne a szokásos szöveggel, nem a feltételes módban beszélő srác vagyok.
23/F
"Ők nem akarnak ismerkedni, csak azt írják ki."
Nem, ők VELE nem akarnak ismerkedni.
Ez megint olyan kérdés, amire nincs megoldás, mert nem fogod tudni megváltoztatni senki gondolkodását azzal, hogy itt idegeskedsz. Nem válaszolnak vissza... vissza fognak, ha mind leírjuk, hogy ejnye-bejnye?
Tudod szokták írni sok olyan férfi van, akinek csak szex kell.
Lehet, én nem vágom, mivel férfi vagyok nem velük ismerkedem.
De ha elméletet gyártunk, akkor miért ne lehetne sok olyan nő, akinek csak az kell, hogy udvaroljon valaki, írja neki "tetszel" és amikor ezt megkapja tovább áll?
Persze hogy az vonzóbb szöveg egy párkereső oldalon, hogy "párt keresek". Akkor többen találják vonzónak és tádám, ő a kis királylány, mivel sokan udvarolnak neki.
Találkozni? Miért tenné, amikor a sok udvarlótól ő már megkapta a lelki segélyt és vonzónak érzi magát. Majd egyszer találkozik valakivel és normálisan viselkedik majd "elvégre vonzó" az a lényeg.
Itt egy konspirációs teória. Hogy tetszik? :D
nekem tetszik szerintem egy csomó jó nőneknazért van ronda barátja hogy még szebbnek érezze magát meg hogy ne hagyja el
mert ugye szèpfiú szeretőnek kell a jófiú meg házastársnak
ezt a nők mondják
1. Már eleve bunkó stílusban indítasz, pedig most olyanokhoz szólt az írásod, akik nem tehetnek a problémádról.
2. Kategorikusan kijelented, hogy a "mai nők" ilyenek meg olyanok. Másik válaszodban meg azt állítod, nem általánosítasz. :DDDD
3. Ha azonnal személyes találkozót akarsz, akkor érdemesebb lenne eleve élőben ismerkedned. Így ugyanolyannak tűnsz, mint azok, akik egyből szexre hajtanak. Jah, hogy az általánosítás? Te is azt csinálod, lsd. előző pont. Amúgy a "majd megbeszéljük"-kel nem értem mi a baj...
4. Egészséges embernek igenis vannak elvárásai alapból. Kell némi önismeret, hogy tudd, milyen párt szeretnél, milyen pár illene melléd. Most persze nem arra gondolok, hogy "főleg piros pólóban járjon", meg ilyen marhaságok, de alapelvárások kellenek, különben csak pazarlod az időt (a sajátodat és a másikét is)
5. Előbb az volt a problémád, hogy ha "teccikel", akkor az azt kellene, hogy jelentse, hogy érdeklődik irántad. Akkor te minek írod le nekik, hogy érdekelnek, és szeretnéd megismerni, ha már "teccikelted" őket? :D
6. Az ilyen "van kedved ismerkedni?" kérdés nagyon idegesítő. Nem lehet rá érdemben válaszolni. Én szeretek kommunikálni, le se lehet lőni sokszor, de azok a levelezéseim, amik valami ilyesmivel indultak, elég hamar kifulladtak.
7. Elég sok pasi igenis megsértődik, vagy szimplán csak nem veszi a lapot a kulturált lekoptatásnál, nem csodálom, hogy sok nő lassan leszokik róla. Igen, általánosítás. Igen, igazságtalan. De ismét megjegyezném, te is hajlamos vagy erre, szóval nem igazán lenne jogos ezen kiborulnod. :)
8. A stílus elég hamar ki tud érződni, akár 1-2 mondat után, ne legyenek illúzióid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!