Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők által annyira "nagyratartott" kezdeményezés lósz*rt se ér? Többi lent.
Kicsit kezd ki lenni a tököm azzal, hogy az utóbbi hónapban alsóhangon is 20+ lányra írtam rá ismerkedés céljából. MINDIG én kezdeményeztem. Tinder + Badoo + Fészbúk. Eredmény nulla. Mielőtt valaki jönne a szokásos szöveggel, nem a feltételes módban beszélő srác vagyok.
23/F
Minden férfi ránk ír, ha kell, ha nem. Neked milyen érzés lenne, ha egy halom akármilyen nő nyomulna rád, amint fellépsz a világhálóra, még a közösségi oldalakon? Neked milyen lenne, ha ezek a nők azzal indítanának, hogy mizu, vagy hogy szeretnélek megismerni? Mit válaszolnál ezekre a kérdésekre elsőre és ezredszerre?
Annál a nőnél kell kezdeményezni, aki adott okot arra, hogy ezt tedd vele. Aki adott neked valami visszajelzést, volt előzményetek, legyen az egy mosoly vagy egy komment. Aki adott okot arra, hogy ne csak a feje vagy segge miatt tartsd szimpinek, hanem az általa megosztott tartalom vagy leírás alapján. Lesz, aki így sem válaszol, de regeltem már pasiként társkeresőre (srác haverommal trollkodtunk, az ő képeit használtam, szóval nem voltam valami szépfiú sem) és a nők 80%-a válaszolt arra, amit írtam nekik.
Az a baj, hogy azok a férfiak, akik ránk írnak, ráírnak másik, tőlünk totál különböző nőre is, akik egyszerűen csak szépek. Ilyen férfiakkal pedig nem fogok beszélgetni, mert nincs miről.
Ha valakinek nehéz az, hogy ne legyen végletes a viselkedése, azt nem igazán tudom sajnálni. :D
Ki mondta, hogy a kezdeményezés "nagyratartott"? Ezt a szöveget szerintem csak te találtad ki.
Nyílván fontos és alapdolog egy ismerkedésben, hogy valamelyik fél kezdeményezzen. Ez nem egy nagyratartott érték, vagy valami dicsőség, csak egy alap. Senkinek sem kell pusztán ennyi alapján beléd zógnia, vagy csodálnia, mert kezdeményeztél...de ha nem is kezdeményezel (vagy legalább a nő helyetted), akkor aztán végképp nincs mit várnixD
Gondolom a kérdező amiatt problémázik, hogy társkeresőn ír rá nőkre.
A társkereső meg azért van hogy társat keress.
Az igaz, hogy az a nő, aki nem talál társat, az nem is keres. Épp ez itt a gond, hogy át lett verve, mert ő azt hitte keresnek...:D
Mert ugyebár sokak nem mérik fel a károkat, amiket okoznak a hazugságaikkal...
Először is nyugodj meg :D
"ha nem nyomul elèggé az a bajod" - hol írtam, hogy baj lenne?
"ha nagyon nyomul az" - na igen, ezt elismerem, azt tényleg nem szeretem. :)
"ha kicsit nyomul akkor nem akar eléggé" - ismét: hol írtam ilyet?
"ha csak neked ír akkor csicska" - na itt meg nem is az a kérdés, hogy hol írtam, itt inkább az, hogy "wtf?", ilyet ugyanis még senkitől nem hallottam :D
"ha nem ír akkor nem érdekled" - ezzel mi a baj? Ez teljesen így van.
Tulajdonképpen mi a problémád?
Mi olyan nehéz azon, hogy valaki ne tapadjon rám és ne álljon neki követelőzni, de azért kommunikáljon velem? :D
Ha meg a kommunikáció egyenlő a zaklatással szerinted, ott bajok vannak.
Én a Badoo, fb-t hanyagolnám. A Badoo-t sok ember facebookos "mit gondolnak rólad az ismerőseid?"-baromság miatt töltötte le, nem társkeresőnek. A Facebook meg alapvetően nem társkereső. Nem társkeresőn meg a nők többségét irritálja, ha vki ott ismerkedési céllal ír rá, főleg hogy általában ő lesz az utolsó szemét szar, ha megírja, hogy bocs, de nem.
Én is a személyes ismerkedést javasolnám, mert ott a kisugárzás, személyiség jobban számít, mint társkeresőn, ami kb. húsvásár - aki kapcsolatra akar, az külsőre nagyon válogat, aki meg nem, az ált. vagy csak szexet akar, vagy nagyon görcsös és difije van. A női profilok felét frusztrált kis pasik csinálják, hogy "kísérletet végzek, hogy hányan írnak nekem", a maradék fele meg az üzemeltető által létrehozott kamu oldal, hogy minél több férfi beregeljen.
A maradék meg úgy érzi magát, mint te, hogy "próbálkozom, de minek", mert kevés az, aki normálisan használja.
Plusz azért kérdés, kinek mi a kezdeményezés. Ha csak odaírod, hogy szia... hááááát... én úgy vagyok vele, hogy idegennek még utcán sem köszönök vissza, ha rámköszön és utána nem mond semmit. Online meg pláne nem - felesleges udvariaskodási körnek tartom - írja meg előszörre, amit szeretne.
szia tetszel
fú zaklat winsten me too komolyan a franc se vesződiknveletek majd 30 évesen leesik hogy ja pedig ott volt az a sok csávó deháááát.. elbsztátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!