Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők által annyira "nagyratartott" kezdeményezés lósz*rt se ér? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kicsit kezd ki lenni a tököm azzal, hogy az utóbbi hónapban alsóhangon is 20+ lányra írtam rá ismerkedés céljából. MINDIG én kezdeményeztem. Tinder + Badoo + Fészbúk. Eredmény nulla. Mielőtt valaki jönne a szokásos szöveggel, nem a feltételes módban beszélő srác vagyok.

23/F

2018. jún. 4. 14:45
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
93%
Ha a csajoknak van türelmük a millió szexet akaró pasi közül kivárni azt aki érzelmileg is akar vmit, akkor neked is kéne türelmednek lenni.
2018. jún. 4. 15:02
 12/57 A kérdező kommentje:
Abban mi a merevség, áruld már el nekem, hogy elhívom egy italra, egy személyes beszélgetésre, ahol látjuk egymás reakcióját? Ahol közvetlenül nem pedig egy szaros telefon képernyőjén keresztül beszélgetünk? Érdekes ahogy láttam idáig pont ez volt a probléma, de most már az, h személyesen szarabb? hová süllyedünk...
2018. jún. 4. 15:03
 13/57 anonim ***** válasza:
81%

Már, bocs de el nem tudod képzelni mennyi féreg semmirevaló fickó van a neten.

Pasik hozzászoktak h anyuci szájukba teszi a falatot, vagy h egyből mindent megkapnak. A nőknél meg pofáraesés mert ott oda kell tenni magukat. Be kéne fektetni az energiát, ismerni kéne a nők lelki világát, ja h azt se anyuci se apuci nem tanította meg? Szívás. Tudni kéne alapdolgokat, h egy másik emberrel hogy kell viselkedni h az jól érezze magát!

2018. jún. 4. 15:06
 14/57 anonim ***** válasza:
48%
Nem jöttél be nekik, mert nem velük van dolgod a sorsodban. Akivel össze kell gyere, azzal úgyis összehoz a sors. Vannak kikerülhetetlen találkozások. Amúgy lehet, hogy életednek ebben a szakaszában még pont a magányt, a visszautasítást akartad megtapasztalni születésed előtt. Vagy hogy mellőznek, figyelmen kívül hagynak. Ebben a duális világban ez is az élet része, nem csak a jó, kellemes dolgok; és vannak még durvább dolgok is.
2018. jún. 4. 15:06
 15/57 anonim ***** válasza:
51%

A kezdeményező nő az olyan legenda, mint a loknesszi szörny?

Bármint rám is ír évenként egy idegen nő. Utána meg jelzi, hogy mivel neki kellett kezdeményezni emiatt nem érzi hogy ő a nő és lelép.

Kösz, ezért érdemes volt kezdeményezned akkor...:D

2018. jún. 4. 15:07
 16/57 anonim ***** válasza:
91%
De a kezdeményezés nem jelent automatikus randit. Csak mert már olvastam itt, hogy egyesek ezt úgy értelmezik, hogy ha kezdeményeznek, minden csaj igent mond majd nekik.
2018. jún. 4. 15:07
 17/57 anonim ***** válasza:
91%

"Ha neadjisten eljutok odáig a beszélgetésbe, hogy veszik a fáradtságot és válaszolnak(!), rögtön a mondanivalóm az, hogy jobb lenne személyesen összefutni, beülni vhová, és beszélgetni, mert én neten nem tudom és nem is akarom eladni magam. Namármost ezek után jön a szokásos "majd megbeszéljük" meg a nem válaszolunk téma."

Pont ezt magyarázom, hogy ne neten írogass, hanem élőben szólíts meg lányokat, akár közös program alkalmával vagy egy adott közösségben, ahová mindketten jártok.

Neten nem éri meg írogatni, főleg ha egyáltalán nem ismernek és nem is volt köztetek semmilyen személyes kontakt korábban.

2018. jún. 4. 15:09
 18/57 A kérdező kommentje:

Látom itt a szövegértéssel problémák vannak 1-2 némelyik embernél. Tehát akkor a tisztán látás végett.

1. Ha én ráírok egy nőre, akkor én nem szexet szeretnék tőle. Messze áll tőlem ez a stílus.

2. Itt megint előjön a jól megszokott általánosítás. "Úristen, rámírt, biztos csak megakar dugni". Igen, elismerem, tele van szarabbnál szarabb emberekkel az internet. De könyörgöm, én se általánosítok nőket.

3. Ha egy ilyen szöveggel ráírok egy nekem tetsző nőre, akkor szépen normális hangvétellel lehet közölni velem, h "bocs, aranyos tőled meg minden, de nekem ez nem játszik". Nem fogom megsértődni.

Viszont az, h nem válaszolunk, csak én kérdezek, én érdeklődöm, az bocsánat de nem. Minek van fent akkor társkereső appokon, és persze minek írja oda bioba, h "KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK!!!!!!!" aztán meg semmi.

2018. jún. 4. 15:12
 19/57 anonim ***** válasza:
36%

Elárulok egy örök nagy igazságot:

Hogy mit ír, gondol, mond neked valaki az sosem számít semmit.

A lényeg az, mit tesz.

Láthatod írni tudják: ismerkedni akarok, amikor meg invitálod őket elutasítják. Konklúzió -> csak a szájuk nagy. Ennyi, nem kell ezt túlbonyolítani.

Ők nem akarnak ismerkedni, csak azt írják ki. Téged meg átvertek a hazugságaikkal.

2018. jún. 4. 15:14
 20/57 anonim ***** válasza:
85%

Ha ennyire zavar, hogy a "sz.ros telefon képernyőjét" kell bámulni, akkor miért online próbálkozol?

Főleg nem értem, facebookon miért kéne idegeneknek válaszolgatni, mikor az nem társkereső...

+ te nem meg akarsz ismerni valakit, hanem fel akarsz szedni bárkit... Taszító, mikor valaki csak futószalagon mindenkit megpróbál felszedni.

N

2018. jún. 4. 15:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!