Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Na ezért nem lehet veletek Tinderen ismerkedni. Most komolyan, mit vártok?
Figyelt kérdés
[link] Ez most volt kb 1 órára. Nem sokra rá törölt is... pedig nagyon aranyos volt a képein...2018. jún. 3. 18:12
11/21 A kérdező kommentje:
#7-nek kattints a képre és kinagyítja ;D
#9 Lehet van benne valami ^^ M'lady *Tips fedora*
2018. jún. 3. 18:27
12/21 anonim válasza:
Nekem elég erőltetettnek tűnik a szöveg. Kicsit szekunder szégyen fogott el olvasva.
13/21 anonim válasza:
Nem vagyok csaj nem tudom miből jött le ez neked. Az első két mondatában porig alázza magát, hogy micsoda balfék és egy nő max véletlen állhat szóba vele. Önbizalom, önértékelés a béka segge alatt. Nem tudom melyik csajnak jön ez be.
14/21 anonim válasza:
Most komolyan, te mit vársz?
Ja, várj, van valamim neked:
*átad*Az ország legtehetségtelenebb udvarlója*átad*
Eddig az enyém volt, gratulálok neked!
16/21 anonim válasza:
"#7-nek kattints a képre és kinagyítja ;D" - Telefonon nem lehet ennél jobban, csak ezért meg nem kapcsolom be a laptopot :D Ha valaki ráér leírhatja mivel próbálkozott csajozni
17/21 anonim válasza:
Szörnyen csinálod ember. Persze, hogy nem ír vissza erre. Ez azt mutatja, hogy normális csaj.
18/21 anonim válasza:
Mit írt neki? Törölve van a kép :(
20/21 anonim válasza:
Lényegében szia alexandra mar 8 perce fogalmazom hogy mit kene irnom neked de ez nincs kozte a tehetsegeimnek meg meg vmi hogy gyorsan ir mielott rajon a csaj hogy rossz iranyba huzott. Csaj meg visszairt hogy szia oke :) erre kerdezo *suttog* azt kéne írnod hogy jo iranyba huztal vagy meg kene kerdezned hogy mik a tehtesrgeim *suttog* meg utana volt.meg vmi amire nem emlekszem. Rosszvolz olvasni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!