Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítás után ciki a Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ciki a Tinderen ismerkedni? És járok bulizni ezzel nincs gond.

Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Én is ezt csináltam akkoriban, bejött 1-2 numera azt jónapot.

23/F

2018. márc. 30. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Milyen helyekre jársz bulizni? Nem ciki egyébként, csak sokat ne várj az ottani átlagtól. Inkább írj rám, ha lány vagy!
2018. márc. 30. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Ciki. Minek.

Elmegyek egy szorakozohelyre, annyi pasit szedek ossze, amennyit akarok.

Minek a Tinder???????

2018. márc. 30. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Thunder-ezél inkább, jobban jársz. :D
2018. márc. 31. 00:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésed "ciki"!
2018. márc. 31. 07:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a bunko válaszokat és hagyok időt magamnak csak rossz es nem pont tinder de ha vki bejelol mert ismer vhonnan lehet ismerkedni. Tudom hogy jobban járok ha nem neten de mégis szexre csak jó.
2018. márc. 31. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmi sem ciki, amit nem érzel annak. Még akkor sem, ha mindenki más azt mondja. Lehet így is gondolkodni. De lehet örökkön örökké "mások mit gondolnak rólam" életet élni...csak nem éri meg.
2018. márc. 31. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as. Nem rólad szól a kérdés? Egomán :)
2018. márc. 31. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!