Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha Tinderen ismerkedek?
Figyelt kérdés
Régebben már használtam, beszélgettem egy-két sráccal, de találkozás nem lett belőle. Most újra eszembe jutott a dolog, de félek egy kicsit, hogy ha esetleg találnék egy fiút és megkérdeznék, hogy hol ismerkedtünk meg, akkor gáz azt mondani, hogy a Tinderen. Vagy csak túlgondolom az egészet? Számomra fontos más véleménye..2015. aug. 6. 10:07
1/11 E1D1E válasza:
Ne foglalkozz ezzel, ha rendes sráccal jösz össze onnan akkor majd az alapján fognak itélkezni a srácról amit megismernek róla személyessen.
2/11 A kérdező kommentje:
Pont egy ilyen válaszra volt szükségem, köszönöm szépen.:))
2015. aug. 6. 14:01
4/11 anonim válasza:
Ne haragudjatok hogy itt teszem fel a kérdésem, csak gondoltam valaki tud itt választ adni. Szóval a tinderen vannak tinik 14-18 évesek? Illetve ha belépek a facebookal az látszik az idővonalamon vagy ilyesmi..? Köszönöm! :)
5/11 E1D1E válasza:
A válasz az, hogy a tinder csak 18 év felett működik és nem látszik semmi sem az idővonaladon belőle.
7/11 E1D1E válasza:
Nálam a korhatár 18 és 50+ között álítható a programban. csak azt írtam amit láttam!
9/11 anonim válasza:
Kérdező szerintem egyáltalán nem probléma. Pl. ha egy barátom mondá, hogy neten ismerkedtek össze a barátnőjével, pont, hogy hidegen hagyna. Nem ez alapján ítélek meg bárkit is. Ha meg annyira zavar simán mondhatjátok, hogy valahol a városban ismerkedtetek meg vagy ilyesmi... Senki nem fogja számonkérni.
10/11 anonim válasza:
Nem gáz, de ne számíts sokra. Engem csomó csaj bejelölt, aztán vagy nem írtak vissza, vagy leszartak egy idô után. Most tervezem letörölni egy hét után.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!