Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lànyok, nők Szerintetek ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok, nők Szerintetek ciki a netes társkeresés?

Figyelt kérdés

Volt régebben az a hiedelem ,hogy ciki ott ismerkedni.

7 hónapja ért véget egy kapcsolatom és azòta nincs sikerem az ismerkedésben és Most én is ki szeretném próbàlni valamelyik oldalt.

23/N

2018. márc. 29. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
És mi tart vissza?
2018. márc. 29. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
Ismerkedni bárhol lehet, habár fenn tartom azt a hozzáállásomat,hogy jó 20on éves csajok/nők/hölgyek nincsenek fenn társkeresőn :D
2018. márc. 29. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Nekem az a baj a netes keresőkkel a nőknél, hogy amikor el akarnék kezdeni levelezni már akkor 6 másik férfival levelezik rajtam kívül.

Nem ítélem el emiatt, elvégre nem tehet róla, hogy 100 levelet kap, de nekem férfiként kellemetlen, amikor én 100% másikra fordítanám a figyelmem, visszafele ennek meg töredékét sem kapom meg.

2018. márc. 29. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor netes társkeresőztem, a legutolsó szempont volt számomra, hogy más mit gondol erről a tevékenységemről (bár én a legtöbb tevékenységgel így vagyok). Nem hiszem, hogy aszerint kell tenni valamit, hogy más szerint ciki-e.
2018. márc. 29. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező! Több 1000.magyar nő fent van...szóval....
2018. márc. 29. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

Férfiként válaszolok. Nem cikiségnek, hanem haszontalan dolognak tartom.

1) Sok időt eltöltesz a képek nézegetésével, szövegek olvasásával. Ebből aztán eggyel (vagy többel) leveleztek.

2) találkozol velük, de nincs meg élőben a vonzalom, máshogy képzelted el, hiányzik a közös hullámhossz, csalódsz

3) sokkal később derül ki, ha csak szexoartnert keres, van masik személy is a képben, sumákol, stb.

4) nem a "főnyeremény" nők és férfiak játszótere

5) ha egyszerűen csak éled az életed, intézed a dolgaid, szórakozol, utazol és közben nyitott vagy, ismerkedsz, akkor kidobott idő nélkül megismersz sok férfit (nőt). Egyből érzed, ha meg van a vonzalom, szimpátia, látod a testbeszédét, sokkal személyesebb és valósabb, kisebb az esély a hülyítésre, kevésbé zsákbamacska.

2018. márc. 29. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem számít, hogy ciki vagy sem, kipróbálni bármit érdemes. Férfiak ezreivel fogsz ott megismerkedni, ha ügyes vagy és jó az emberismerőkéd talán olyan srácba botlasz aki nem csak kufircolni akar és igazán "rendes rossz fiúk" csoportjába tartozik. Gondolkozom én is netes társkeresőn, de férfiként kevésbé éri meg mint nőként.
2018. márc. 30. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!