Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, nők Szerintetek ciki a netes társkeresés?
Volt régebben az a hiedelem ,hogy ciki ott ismerkedni.
7 hónapja ért véget egy kapcsolatom és azòta nincs sikerem az ismerkedésben és Most én is ki szeretném próbàlni valamelyik oldalt.
23/N
Nekem az a baj a netes keresőkkel a nőknél, hogy amikor el akarnék kezdeni levelezni már akkor 6 másik férfival levelezik rajtam kívül.
Nem ítélem el emiatt, elvégre nem tehet róla, hogy 100 levelet kap, de nekem férfiként kellemetlen, amikor én 100% másikra fordítanám a figyelmem, visszafele ennek meg töredékét sem kapom meg.
Férfiként válaszolok. Nem cikiségnek, hanem haszontalan dolognak tartom.
1) Sok időt eltöltesz a képek nézegetésével, szövegek olvasásával. Ebből aztán eggyel (vagy többel) leveleztek.
2) találkozol velük, de nincs meg élőben a vonzalom, máshogy képzelted el, hiányzik a közös hullámhossz, csalódsz
3) sokkal később derül ki, ha csak szexoartnert keres, van masik személy is a képben, sumákol, stb.
4) nem a "főnyeremény" nők és férfiak játszótere
5) ha egyszerűen csak éled az életed, intézed a dolgaid, szórakozol, utazol és közben nyitott vagy, ismerkedsz, akkor kidobott idő nélkül megismersz sok férfit (nőt). Egyből érzed, ha meg van a vonzalom, szimpátia, látod a testbeszédét, sokkal személyesebb és valósabb, kisebb az esély a hülyítésre, kevésbé zsákbamacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!