Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a tinderen ismerkedni?
Már hogy ne lennél? Neked az esély ott van, hogy valakivel kialakuljon valami, de nekem még az sincs, mivel senkivel se tudok beszélgetni. Egyébként én nem vagyok csúnya, bár kifejezetten jóképű se, mégse tetszettem rajta senkinek, ahogy badoon se meg sehol. Férfiként nem is éri meg felregisztrálni ilyen oldalakra, ha csak nem baromi jóképű az ember. Férfitöbblet van. 100%, hogy akad nálam 20 helyesebb srác, ezért ignorálnak.
"Csak olyanokkal beszélek akik szintén kapcsolatot keresnek."
*Lehet, hogy a beszelgetesek alatt rajottek, hogy nem teged keresnek, mert nem vagy szimpatikus.
*Lehet, hogy tobb nonel is probalkoznak egyszerre es a masikkal sikerult elorejutni, igy teged egyszeruen leepitettek.
*Lehet, hogy megsem kapcsolatot akartak, hanem csak megdugni. Te nem voltal erre nyitott, ezert eltuntek.
Messzirol jott ember (aka internet) azt mond amit akar. A legtobb lany kiirja, hogy csak komolyat szeretne, csak dugni vagyok hagyjak beken, ezert a dugni vagyok eljatszak a komolyra vagyot, kozben...sajna ez ilyen.
költözz egy nagy városba pl. Bp re
Ott nagyobb lesz a Tinder felhasználok száma is a közeledben
Azért nem lehet mert nem fogadod el azt a tényt, hogy nem kellhetsz mindenkinek.
Ha elfogadod, le fogod sza**i, hogy ki hagyja abba a beszélgetést veled három nap után.
Én is kis faluban élek, mégis sikerült élőben ismerkednem mindig :D
A tinder szexpartnerkereső amúgy...
Utolsó:
Mégis a nők 90%-a akivel ismerkedem, azt írja hogy kapcsolatot keres. (Amivel semmi baj, nekem amúgy nagyon beválik a tinder).
Sok nő azzal dicsér, hogy már csak azzal kitűnök a legtöbb férfi közül, hogy egyszerűen normálisan viselkedem és nem hozom fel a szex témát 5 percen belül. (Sőt az első szexig szinte egyáltalán nem.) Aztán persze mindig van szex már ilyen 2-4 randi után.
Kérdező:
Én nem is ismerkedem olyannal, akivel nem egy településen lakunk. Tök felesleges. Matchelek néha nőkkel ilyen 15-30 km-es távolságokból (150 ezres városban lakom), de annyira feleslegesnek érzem beszélni velük.
Lehet, hogy vannak fent ilyen emberek, de az app maga funkcióját tekintve nagyon nem erről szól, kár azt hibáztatni, ha valaki nem talál olyat, aki komolyat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!