Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet a lány, ha csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet a lány, ha csak a szexet ajánlják fel neki? Azon kívül, hogy lelép, mert neki nem ez kell.

Figyelt kérdés

Ha minden ismerkedése úgy végződik, hogy kösz, nem kell kapcsolat, de jófej vagy, jól nézel ki, járjunk össze, gyere át, zárásképp szexeljünk stb...

Soha nem gondoltam volna, hogy zsinórban ennyien erre a szintre redukálnak le és őszintén nem tudom, hogy mi a baj velem. A társaságomat élvezik. A testem tetszik nekik. Az arcom édes, szeretnek velem megjelenni, jókat beszélgetünk, felelősségteljes, érett nőnek tartanak többségben, még azok is, akik csak a szexet kínálják fel. Komolyan, mit látnak bennem (vagy mit nem látnak bennem), ami miatt mindent akarnak tőlem, a közösen töltött időn és szórakozáson keresztül a beszélgetéseken és a törődésen át a szexig (többségükkel nem feküdtem le, szóval még könnyűvérű sem vagyok, csak ez volt a végső ajánlat).

Most komolyan, erre mit lehet mondani? Miért nem fogok meg senkit? Komolyan, ugyanaz történik velem, mint amit a gerinctelen lányok fordítva játszanak " helyes vagy, okos vagy, jó srác vagy, de legyünk csak barátok" címszó alatt, csak a baráti elemek mellé a szex is ott van, de ez még mindig nem párkapcsolat.

Hogy lehet az, hogy mindent akarnak tőlem, amit egy emberrel lehet csinálni, csak összejönni nem? Akkor mi a baj velem? Hisz szinte ugyanazt csinálnánk, mintha egy pár lennénk, csak más körítéssel. Mi értelme ennek?

2018. jún. 3. 13:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom, én nem szoktam látni, hogy bármely nő annyira pedálozna a kapcsolatért. A férfiaktól viszont minden további nélkül el tudják várni :)
2018. jún. 3. 15:42
 32/37 A kérdező kommentje:

Nem kell őket elkényeztetni. Ha arra vannak kondicionálva, hogy akkor teszel meg nekik dolgokat, ha ők is igyekeznek, nincs ilyen.

Nyilván amit az ember erőfeszítés nélkül is megkap, azt egy idő után elvárja. Ismeretségi körben inkább fordíva megy, a lány eleinte nagyon sokat sütögetett magától a srácnak, ma már megy a hiszti, ha egy nap nincs kaja és rendelni kell vagy a srácnak kezébe venni a fakanalat... Ez sajna ilyen.

2018. jún. 3. 15:52
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

"Egyfelől, amíg a nők megítélése az alapján megy a férfiak legnagyobb részénél, hogy hány partnere volt, ellenben a férfiaknál ugyanez gyakorlatilag nem számít, addig igenis a nő "adja" nem a szexet, hanem a saját jelleméből, hírnevéből egy darabkát ami vissza nem adható, nem pótolható."

Férfiként nem kell eldumálni másoknak, kivel voltál, értelmes ember amúgy se az alapján ítélkezik, hogy kinek hány partnere volt. Egyébként ha elterjed rólad, hogy gyenge voltál az ágyban, az férfiként is tönkreteheti a hírnevedet.

"Amíg a nő esik teherbe és nem a férfi, amíg a nőknek sokkal nehezebb elérni az orgazmust és amíg a nő egészsége károsodik egy esetleges abortusszal stb. úgy gondolom, egy nő sokkal többet ad magából egy kapcsolatba, mint egy férfi."

A modern, korszerű fogamzásgátlókkal ez a kockázat már minimális. Betegségek léteznek, amelyeket kevésbé szűrnek ki (mert pl. csókkal vagy érintéssel terjednek), de azok meg a férfiakat is ugyanúgy érintik.

"Igenis, a nők többségének kell egy stabil érzelmi háttér, szerelem, bizalom stb ahhoz, hogy maradéktalanul élvezze a szexet."

Ehhez nem kell monogám kapcsolat, az csak egy máz, amit elvár a mai modern kor, hogy kordában tartsa az embereket.

2018. jún. 3. 16:08
 34/37 A kérdező kommentje:

Miért, az mióta stabil érzelmi háttér, ahol a másik akkor vesz elő, ha szórrakozbi akar vagy ha a haverjai nem érnek rá és azzal dug meg romantikázik melletted, akivel akar, te meg nem fordulhatsz hozzá igazán soha, nem lehetsz bele szerelmes, mert kiröhög, hogy "dehát ez nem egy kapcsolat"? Hol van ebben a biztonság meg a stabilitás? A barátság meg a rokonság meg egy teljesen más kaocsolat, ahol az ember nem élhet meg olyan érzelmeket, mint azzal, akivel szeretkezik is.

A másik. Fogamzásgátlás.

Az óvszeren kívül minden a nőt csinálja ki. A pesszáriummal kockáztatod, hogy valaha legyen gyereked, fogamzásgátlóval a trombózis veszélye, a terméketlrnség veszélye, a hormonproblémák és tünetük (hajhullás, izzadás, fáradékonyság, bőrproblémák, csak hogy párat említsek) mind a nőt terheli. Mellette azt sem tudja, hol áll a ciklusában, mert felborul tőle. Szintén ez zajlik az eseményutáni 72 órástól:az a gyógyszregy lórúgásnyi hormont tartalmaz, évente maximum kétszer használhatja az ember, hozzá ott az a kis finomság, hogy az első 12 órában hatékony igazán, utána imádkozz, fél évig ne is álmodj normális női nemi ciklusról, beszarsz tőle, olyan menstruációs görcseid lesznek, hetekig a bevétel után aluszékony vagy és ha nem lenne elég ez a sok szemét ingyen is, 6-8-10ezer forintba kerülnek. Nem akarlak leszólni, de amíg nem vagy képes tisztelni a nőket és figyelembevenni, mennyire sokat kínlódunk ezzel IS, amit személy szerint egy idegen senkinek meg sem tennék, akkor tényleg nem való neked nő.

2018. jún. 3. 17:58
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem vagy teljesen az ő típusuk, ezért a komolyságod és hogy csakis kapcsolatot keresel elijeszti őket?
2018. jún. 3. 20:52
 36/37 A kérdező kommentje:
Ha annyire elijednének, dugni és minden mást sem akarnának szerintem.. :|
2018. jún. 3. 23:34
 37/37 anonim ***** válasza:
Szerintem erre az lesz az egyetlen megoldás, hogy csakis kapcsolatban fekszel le a fiúval. Persze még ekkor is sétálhatsz csapdába, de azért sok fiút kiszűrhetsz így, akinek csak arra kellenél.
2018. jún. 4. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!