Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet a lány, ha csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet a lány, ha csak a szexet ajánlják fel neki? Azon kívül, hogy lelép, mert neki nem ez kell.

Figyelt kérdés

Ha minden ismerkedése úgy végződik, hogy kösz, nem kell kapcsolat, de jófej vagy, jól nézel ki, járjunk össze, gyere át, zárásképp szexeljünk stb...

Soha nem gondoltam volna, hogy zsinórban ennyien erre a szintre redukálnak le és őszintén nem tudom, hogy mi a baj velem. A társaságomat élvezik. A testem tetszik nekik. Az arcom édes, szeretnek velem megjelenni, jókat beszélgetünk, felelősségteljes, érett nőnek tartanak többségben, még azok is, akik csak a szexet kínálják fel. Komolyan, mit látnak bennem (vagy mit nem látnak bennem), ami miatt mindent akarnak tőlem, a közösen töltött időn és szórakozáson keresztül a beszélgetéseken és a törődésen át a szexig (többségükkel nem feküdtem le, szóval még könnyűvérű sem vagyok, csak ez volt a végső ajánlat).

Most komolyan, erre mit lehet mondani? Miért nem fogok meg senkit? Komolyan, ugyanaz történik velem, mint amit a gerinctelen lányok fordítva játszanak " helyes vagy, okos vagy, jó srác vagy, de legyünk csak barátok" címszó alatt, csak a baráti elemek mellé a szex is ott van, de ez még mindig nem párkapcsolat.

Hogy lehet az, hogy mindent akarnak tőlem, amit egy emberrel lehet csinálni, csak összejönni nem? Akkor mi a baj velem? Hisz szinte ugyanazt csinálnánk, mintha egy pár lennénk, csak más körítéssel. Mi értelme ennek?

2018. jún. 3. 13:17
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

19: Észrevettem, amint észrevettem, le is zártam. Volt, hogy az első randin levágtam, volt, hogy a nyolcadikon jött ki a srác a szerepből (vagy sajnált meg, hogy reménykedem, nem tudom).

20: Tudom, esélyt adni kell... De nekem ez most lelkileg nem esne jól. Ilyen állapotban a legjobb, ami velem történhet, ha egy időre nem kell foglalkoznom a párkeresősdivel és jegelhetem a témát. Olyan, mint mikor sokadszorra kapsz rosszul elkészített steaket. Egy ideig nem fogod kívánni.

21: Nem tudom, hogy jön ez ide. Attól, hogy valakinek sokkal rosszabb, mint nekem, még nekem sincs okom örülni és nekem sem lesz jobb és segíteni sem tudok rajtatok. Sokszor örülnék, ha szexre sem kellenék, akkor legalább nem kellene folyamatosan résen lennem, mert aki akarna tőlem valamit, legalább nem taktikázna nagy eséllyel.

2018. jún. 3. 14:26
 22/37 anonim ***** válasza:
Megértelek. Kérdező, jól hasonlatod, volt idő, mikor én sem akartam. De ne add fel, szerintem olyan embereknél próbálkozz, akik már 20 felett vannak, mondjuk olyan 21 felé már általában megkomolyodik az ember. Én mondjuk 22 évesn komolyodtam meg, de azóta volt még fejlődnöm, fejlesztenem.
2018. jún. 3. 14:34
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Mert mire gyúrnak ma a lányok, legalábbis a többségük? A külsejükre. Nos, lehet, hogy ez az ismerkedésnél segít nekik, de egy komoly kapcsolatban már kevesebb hasznát veszik. Kérdező, te mit nyújtanál egy férfinak komoly kapcsolatban, amiért éppen téged akarjon? A külső nem olyan nagy dolog, az szerintem 10-ből legalább 9 lánynál oké.
2018. jún. 3. 14:38
 24/37 anonim ***** válasza:
10%

Már leírtam másik kérdéshez is: mit adhat egy monogám párkapcsolat, amit egy lazább kapcsolat nem? Ugyanúgy lehet benne összebújás, közös programok, beszélgetések és persze sok (minőségi) szex - amiből nem csak a férfi "profitál", el kéne már felejteni ezt az ősrégi baromságot, hogy a szexet a nő "adja" a férfinak -, viszont nincs benne féltékenykedés, megfelelési kényszer ("jaj, mit szólna hozzá a párom, ha elmondanám neki, mi a titkos fétisem?"), egymás korlátozása ("miért mész megint a haverjaiddal sörözni?"), jópofizás a szülőkkel és rokonokkal ("és mivel foglalkozol, Peti?... ja, az még Julcsi előző pasija volt") stb.

Természetesen akarok majd egyszer "normális" kapcsolatot is, de fiatalon - főleg, ha még szeretnék (szexuális) tapasztalatokat gyűjteni - nem fogom lekötni magam, csak mert ezt várja el a társadalom. Egyébként hosszútávon is a nyitott kapcsolatokban látom a "jövőt", nem a féltékenykedős, a másik embert kisajátítós monogámiában.

2018. jún. 3. 14:43
 25/37 anonim ***** válasza:

"el kéne már felejteni ezt az ősrégi baromságot, hogy a szexet a nő "adja" a férfinak"

Nagyon igaz!

2018. jún. 3. 14:58
 26/37 anonim ***** válasza:
66%

Üdv a klubba kérdező! Mindnek akivel chatelek, ismerkedek, tök normális, amikor pedig megírom, hogy én nem vagyok híve a próba szexnek, az egyéjszakásnak, a szexkapcsolatnak, és ha én tudok egy férfit többre tartani, mint egy vibri, akkor cserébe a férfi is többre tarthatna... utána még búcsú levél sem jön, hogy bocs, de nem ilyen lányt keresek vagy valami.

A férfiak azonosultak a nemi szervükkel, és ennél többre nem is vágynak. Békén is hagyom őket.

2018. jún. 3. 14:59
 27/37 anonim ***** válasza:
10%

"Üdv a klubba kérdező! Mindnek akivel chatelek, ismerkedek, tök normális, amikor pedig megírom, hogy én nem vagyok híve a próba szexnek, az egyéjszakásnak, a szexkapcsolatnak, és ha én tudok egy férfit többre tartani, mint egy vibri, akkor cserébe a férfi is többre tarthatna... utána még búcsú levél sem jön, hogy bocs, de nem ilyen lányt keresek vagy valami.

A férfiak azonosultak a nemi szervükkel, és ennél többre nem is vágynak. Békén is hagyom őket."

Mi a véleményed arról, amikor a nő friend zone-ba rakja a férfit? Szerinted az is elfogadható és normális dolog, hogy elvárná egy nő egy férfitól, hogy hosszútávon szexnélküli kapcsolatba belemenjen a férfi?

2018. jún. 3. 15:05
 28/37 A kérdező kommentje:

24: Nem fogok hencegni a belső értékeimmel, de vannak. Elég sokat foglalkoztam magammal belsőre, elég nyitott vagyok a világra, ötletes, kellemes embernek tartom magam, aki bármilyen érdekes vagy szokatlan dologra fogékony és imád tanulni. Megtanultam magamra figyelni, megtanultam bánni az érzéseimmel, tudom már, mire van szükségem és azt is, hogy hogyan érjem el a céljaimat az életemben (nyilván azt, amiről csak én tehetek, ami csak rajtam múlik). Önálló vagyok, önálló gondolkodással, aki szeret és tud szeretni és gondoskodni a párjáról, nyitott a párja és a számára fontos emberek dolgaira és aki úgy kezel konfliktust, hogy leül beszélni.

Nem, nem vagyok szuperember, csak olyasvalaki, akit elég jól neveltek és elég sokat tanítottak intézményes és nem intézményes kereteken belül is arra, hogy egy felelősségteljes, normális értékrendű felnőtt legyen. Szerintem épp elég, hogy nincs úgymond rám gond egy kapcsolatban és nem viszek a másik életébe fölösleges drámákat, vagy anyagi és egyéb terheket. Számomra is ez lenne egy kapcsolat feltétele, nyilván amellett, hogy a szexualitás és a közös érdeklődés, szórakozás passzoljon. Ez jelenleg is passzolt a legtöbb emberrel, akivel nem, ott is nyitott voltam arra, hogy megnézzem, mit szeret, mivel foglalkozik és legalább abból is profitáljak, hogy megismerem azokat az elfoglaltságokat.

25: Nem akarlak meggyőzni. Vannak ilyen emberek, akiknek nem tudok elég érvet mondani, ahogy nekem sem elég nyomósak a te érveid. Mert nem érzem őket a magaménak. Most leszek a nyáron 22, életemben először 18 évesen volt párkapcsolatom. Mégsem éreztem soha, hogy nekem az ne lenne jó, vagy ne élvezném a monogámiát, egy csöppet sem tehernek érezve. Nem fog ez már változni, ilyen vérmérsékletű vagyok egyszerűen, aki megbolondul, ha olyan embereket is az életében kell tartania, akikhez nem kötődhet. Megvagyok egyedül, de kapcsolatot csak fekete-fehérben látok: vagy nem a párom és nem adok neki semmit, amit a páromnak adnék, vagy a párom és hagyja, hogy ne csak a közös programok és a szex legyenek, hanem a kötődés és az is, hogy ő a jövőbeli terveim részese lehessen. Ilyen vagyok. Elég stresszes és változatos (lesz) így is az életem a munkám miatt, nem hiányzik ez a bizonytalanság és csapongás még a magánéletembe is. Szerintem teljesen normális igény és teljesen megéri ilyennek lenni.

2018. jún. 3. 15:06
 29/37 A kérdező kommentje:

viszont nincs benne féltékenykedés

Egy normális önértékelésű nő mellett sincs, ha a párja tisztességes és nem szórakozik a jó ízlés határain túlmenően is más nőkkel.

megfelelési kényszer ("jaj, mit szólna hozzá a párom, ha elmondanám neki, mi a titkos fétisem?")

Egy normális kapcsoaltban a felek beszélgetnek szexről és másról is, szex előtt-közben-után. Más kérdés, hogy egyeseknek a fejében az van, hogy még szellenteni meg elmondani a korábbi partnerek számát sem szabad, gondolom, magukból és a saját intoleranciájukból indulnak ki. Nálunk sem itthon a családban, sem a párommal közöttünk nem volt soha divat tabukat szülni. Mindenről beszéltünk akkor és úgy, ahogy és amikor igényelte valamelyikünk.

egymás korlátozása ("miért mész megint a haverjaiddal sörözni?")

Meglepőnek tűnhet, de a nők is járnak ilyen helyekre. Még együtt edzeni meg táborozni is a barátnőikkel. Nyilván sem kapcsolatban, sem szingliként nem egy normális élet ismérve, ha valakinek ez egy rendszeres, hetente sokadszorra is élvezetes tevékenység, amiben kimerül a szabadidős tevékenysége.

jópofizás a szülőkkel és rokonokkal ("és mivel foglalkozol, Peti?... ja, az még Julcsi előző pasija volt") stb.

Én mindig szerettem megismerni új embereket és a párom családjánál lenni. Karácsonykor együtt sütögettünk az édesanyjával, az én szüleimnél pedig aligha vannak jófejebb és lazább emberek, főleg a barátaimmal és a párommal szemben. Nem mellesleg, ha a párom nem imádott volna apámmal beszélgetni, hanem azt mondta volna, hogy neki ez nagyon nehéz és nem szívesen van nálunk vendégségben, megoldottam volna úgy, hogy ezeket az alkalmakat ritkábban ejtsük meg. Ezt is meg lehet beszélni felnőttéknél.

Elhiszem, hogy te valamiért nagyon ramaty párkapcsolatokat fogtál ki, de azért felnőtt embereknél ez nem így működik, hogy ilyesmi problémát jelentsen.

2018. jún. 3. 15:19
 30/37 anonim ***** válasza:
59%

25-26: Tévedésben vagytok. Egyfelől, amíg a nők megítélése az alapján megy a férfiak legnagyobb részénél, hogy hány partnere volt, ellenben a férfiaknál ugyanez gyakorlatilag nem számít, addig igenis a nő "adja" nem a szexet, hanem a saját jelleméből, hírnevéből egy darabkát ami vissza nem adható, nem pótolható. Ha egy nőnek 20 partnere volt mondjuk 30 éves korára, teljesen másképp tekintenek rá, minta amikor ez a szám mondjuk 2.

A másik: a nők többségének fontos a biztonság érzet, amit egyéjszakásokban és szex kapcsolatban nem kap meg. Amíg a nő esik teherbe és nem a férfi, amíg a nőknek sokkal nehezebb elérni az orgazmust és amíg a nő egészsége károsodik egy esetleges abortusszal stb. úgy gondolom, egy nő sokkal többet ad magából egy kapcsolatba, mint egy férfi.

Igenis, a nők többségének kell egy stabil érzelmi háttér, szerelem, bizalom stb ahhoz, hogy maradéktalanul élvezze a szexet. A társadalom megítélése persze rádob erre, de nem csak arról van szó.

2018. jún. 3. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!